Selam ben Gökhan . Siteye arkdaşlarım Mert (Deep)ve Mehmet (Moremiles) 'in tavsiyesi üzerine katıldım.
Hatta üye olmadan İftar yemeğinde sizlerle Balat'ta tanışma fırsatım oldu. Hem sitenin kuruluş amacını ve insanlarını sevdim. Bende doğa severim ve aranıza katılmaktan memnunun.
Hoşgeldin Gökhan
Golge ve Serendağları siz de hoşgeldiniz
Golge ile tanıştık sanırım Bolu'da, bu pazar da offroad planımız var Kartepe'de off-road gezilerimiz kısmına yazdım, sizleri de bekleriz Haftasonu çok güzel kar olacak tepelerde
www.gezenbilir.com paylaşım platformunun varlığından Sedat Açıl bey'in www.fotokritik.com sitesinde açtığı bir forum konusundan haberdar oldum, fotokritik gibi, bir aile ortamı daha keşfettiğime inanıyorum. Fotograf ve Ofroad( Cj-8 Scrambler) ile yakından ilgilenmeye çalışıyorum.
Niva konusunda size yardımcı olabilecek Ercan usta nın linkini vereyim.
Bulgaristan göçmeni ve temiz bir kişidir. Ki kendisinde de niva vardır.
İşyeri Sarnıçta.
http://www.geocities.com/otoguven/
Bunun dışında forumda niva sahibi yada önceden niva kullanmış yada tüm arazi araçlarını bir şekilde bilen , kullanan arkadaşlar da mevcut. Herkes elden geldiğince yardımcı olacaktır.
Nejat bey hoşgeldiniz. Offroad teknikleri bölümünde daha önce yazılmış başlıkları okuyabilir, sorularınızı sorabilir veya yeni başlıklar açabilirsiniz.
Halil Bey aramıza hoş geldiniz.Sadece motorlara değil , edebiyata da ilgi duyuyorsunuz zannedersem.Güzel Türkçemizi kullanırken gösterdiğiniz dikkatten dolayı ayrıca hoşgeldiniz.
Saygılarımla
Nadir ( sabık 657'li ) ;D