hoş geldin diyen doğasever arkadaşlara ve bütün gezenbilir ailesine hoşbulduk diyorum çok tşkler ERTÜRK77 alt yazın çok yerinde ve çok gerçekçi elinize sağlık güzel olmuş ayrıca EROL bey linkler için çok tşkler resimde sizin araç yüksek tavan gökyüzü ile buluşmuş belli olmuyor ama yinede dar alanı iyi değerlendirmişsiniz elinize sağlık benim aldığım yeni aracım 2009 t-5 alçak tavadır uzun şasidir <ilk işim hemen bir geri görüş kamerası takmak oldu uzun şasi tren gibi geldi bana >tabi bu araç seçimi ve iç dizaynı gidelecek gezilecek yerlerlede iligili oldu. şimdilik bununla yetineceğiz bu demek oluyorki gittiğimiz yerlerde eşyalı yerler tutarak şimdilik avunacağız her ne kadar içine 4 kişinin yatacağı yer yapsamda aslında gönlüm hep alkovanda ama biraz alie yapım buna hazır değil ama ileride olursa gönlüm alkovanda alkovan olursa istanbula artık çocukları görmeye gelirim bir kaç günlüğüne <aslında istanbul aşığığım ama içindeki kirlilik <trafik ve insanlık> beni dışarı atıyor > türkiyenin her köyünde en az 3 gün kalmak isterim inş. bu dileğim olur bir başkadır benim memleketim ayten alpmanın bu şarkısını çok severim ileride resimlerle gelmek üzere hepiniz A.E.O.
Merhaba ; ben Ufuk SARIMEHMETOĞLU ... 19.03.1962 İstanbul doğumluyum . Evli ve iki çocuk babasıyım . Ticaretle uğraşıyorum . 2008 Suzuki Grand Vitara sahibiyim . 14 Aralık 2008 Pazar günü Şile yolu gözlemecilerde sevgili Hakan Irıklı ve iki arkadaşıyla tesadüfen tanıştım. Bana bu siteden söz ettiler ve bir stiker verdiler.Arabamın arka camına yapıştırdım.O günden beri bu sitenin adeta müptelası oldum ve şu andada üyesiyim.Aranızda olmaktan mutluyum...Herkese sağlıklı mutlu bir 2009 diliyorum ...
Merhaba ; ben Ufuk SARIMEHMETOĞLU ... 19.03.1962 İstanbul doğumluyum . Evli ve iki çocuk babasıyım . Ticaretle uğraşıyorum . 2008 Suzuki Grand Vitara sahibiyim . 14 Aralık 2008 Pazar günü Şile yolu gözlemecilerde sevgili Hakan Irıklı ve iki arkadaşıyla tesadüfen tanıştım. Bana bu siteden söz ettiler ve bir stiker verdiler.Arabamın arka camına yapıştırdım.O günden beri bu sitenin adeta müptelası oldum ve şu andada üyesiyim.Aranızda olmaktan mutluyum...Herkese sağlıklı mutlu bir 2009 diliyorum ...
Merhabalar....
Ben Erdal ÖZTÜRK.. 11.O1.1974 İstanbul doğumluyum. Evliyim, 7 Yasında Emir adında tek merakı arabalar ve özellikle 4x4 araçlar olan bir çocuk babasıyım (armut dibine düşermiş ) Bilgisayar yedek parça ithalatçılığı ve toptancılığı ile uğrasıyorum.
Off road merakım 99 yılından beri devam ediyor istanbuldaki baytur insaat sahasında ve izmitte birkaç yarışa katılmıştım o zamanlar.. hatta Otomobil sporlarına ailece gönul veren sevgili Can TAHİNCİOĞLU abimiz ve Emin KESKİN ikilisinin sarı şimşek bronkolarını izlemeyi hiç ihmal etmezdim.. O günlerden beri hep gc sahibi olmayı hatta zj modelini alabilmeyi hep hayal edebilmekle yetinebildim. fakat sonradan bu işe gönül veren lise arkadaşım sevgili Ali GÜNPAY' ın 58 kapı numarası ile katıldığı yarıştan görüntüleri izlerken bir gün bu işin içine muhakkak girmeye söz verdim içimden. İnsallah... en kısa sürede daha aktif birşekilde aranızda olabilmek için gerekeni yapıcam