Sayın DİVER6 cevabınıza memnun oldum tşkler kızıldenizle ilgili söylemeniz çok doğru ben bunu 1986 yılında Yemene 50 km kala sabihah bölgesindeki gezimde dalışlarımda gördüm akvaryum balıkları ile birlikte yüzmek onları yanınızda izlemek kadar keyifli ne olabilir aynen tropikal maldiv adasından hiç bir farkı yoktu o anılarımı hiç unutamam . yinede bu husus sizin bir çok yerde dile getirerek karınca misalide olsa yapacağınız nede olsa sizin gördüklerinizi (canlı canlı olarak ) hiç kimseler göremiyor sizi dinlemek zorundalar diye düşünüyorum bende bundan sonraki bütün çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum size ve ailenize sağlık sıhhat ve afiyetler temmiinisi ile a.e.o.
Sayın ADALİHASRET gezenbilir ailesine hoş geldiniz keyifli ve sağlıklı seyirler temmenni ediyorum . not : iyi bir araştırma ile bakın nelere ulaşacaksınız burada .a.e.o.
Arkadaşlar, batıkların talanı ile ilgili sohbet gayet güzel ancak burası tanışma bölümü, bu sohbetimizi "Sualtı Dünyası" başlığı altında yapalım ki herkes rahatlıkla erişebilsin.
mert bey çok haklısınız konuyu su altı dünyasına yazıp buraya da linki verebilirz aslında. ama diğer arkadaşlar gibi konuya kaptırıyoruz kendimizi umarım tavsiyenizi bundan sona dikkate alrız ailece. Elimizde olmayan teknik sebeblerden dolayı tanışma platformu çizgisinden tatlı bir şekilde çıkabiliyor
Hassasiyetimiz insanların bu değerli bilgilere kolayca erişebilmesi için, bu çapta bir forumu düzenli tutmak için tüm üyelerin yardımına ihtiyacımız var, anlayışınız için teşekkürler.
arkadaşlar cümleten hoşbulduk aranızda bulunmaktan mutluyum babamın bir lafı var oğlum avcıdan zarar gelmez der bizim kisi jeep kardeşliği herkese hayırlı günler
merhabalar yeni üyeyim ben de , eski denizciyim balıkçılık ve yelkenle senelerce uğraştım doğaya yatkınlığım buradan gelmekle birlikte bir süredir arkadaşlarımın aşılamasıyla kampçılıkla severek uğraşıyorum , bu konuda acemi olduğum için ekipmanlarımı ve bilgilerimi sürekli genişletmeye çalışıyorum , böyle kaliteli forum bulduğum memnunum , herkese şimdiden teşekkürler ,selamlar...
Merhaba arkadaşlar. yeni üyeyim adım Başar.1984 doğumluyum İzmirliyim.Doğa sporları ile ilgileniyorum.
Askerliğim daha 6 ay önce bitti baya uzun soluklu zor bir o kadar da güzel izler bırakan bir süreçti benim için.Dağların ne kadar güzel olduğunu daha iyi anladım.Keşfedilecek o kadar güzel şeyler var ki şu dünyada.