selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.offroad la ilgili hiç bir bilgim yok.amacım tecrübelerinizden yararlanmak 4*4 araçlarla ilgili bilgi toplamak.
abi ben buralardayım.. takip ediyorum yazılarları ama fazla konuşmak istemiyorum açıkçası... bu arada aklında olsun lada suziki öle ucuz yollu bi arazi aracı bakıyorum. temiz bildiğin varsa haber verirsen sevinirim abi. bide bende bi tane 86 range rover var bunu değerlendirmek istiyorum abi. nasıl yardımcı olursun tecrübelerini birazda bu yiğenine ver
ben serkan 23 yaşında selçuk üniversitesi hukuk fakültesi son sınıfta öğrenciyim hayatımın tek anlamının gezmek motor üstünde gezmek ve fotoğraf çekmek olduğunu söyleyebilirim bundan iki ay öncesine kadar bunları motorumla yapıyor idim ama geçirmiş olduğum kaza sebebi ile okuluma ve tek yaşam kaynağım gezmeye maalesef ara vermiş bulunmaktayım sizlerin arasında olmaktan son derece memnunum umarım güzel paylaşımlar ile hep birlikte oluruz...
Selamlar ben Ayhan
Of rottan filan anlamam av tutkunuyum işim dag bayır gezmek 4x4 alamayı düşürken bu siteyi buldum inşallah sizlerden de bazı şeyleri ögrenecegim
Feroza almayı düşünüyorum inşallah buluruz arkadaşlarımla beraber.
selam arkadaslar bende ENDER.26 yaşındayım istanbuldan yazıyorum.ben de buraya aksiyon olsun die ve aksiyonseverler ne yapıo bakmak için üye oldum.
Zaman ve iş yoğunluğundan dolayı yapamadıgım aktiviteleri en azından sanal ortamda yaşamak istedim((
BU ARADA YAMAHA FZR 600 U OLAN ARKADAS WARSA YAKINEN TANISMAK VE BİLGİ ALMAK İSTERİM.
şimdiden tskler