Yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz derken denizliden SSEVER serkan kadeşime geçirdiği üzücü kazadan dolayı üzüntülerimi iletir ve acil şifalar dilerim çok uzun yıllar hasarlı yabancı otolar onaran bir arkadaşınız olarak aman aman diyorum hayatım bu işlerle geçti. bu konuda herkes üstüne düşeni yapmaz ise sakatlar ülkesi olmaktan kurtulamayız . hepinize hayatın baharında daha çok gezilecek yerler olduğundan kazasız ve sağlıklı seyahatler temenni ederim . Bizi eve bağlayacak hatalara hayır.
Serkan, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, geçirmiş olduğun kaza için çok çok geçmiş olsun ve umarım eskisi gibi sağlıklı olarak en kısa zamanda yeniden gezmeye ve güzel fotoğraflar çekmeye dönersin..
ssever1985' Alıntı:
ben serkan 23 yaşında selçuk üniversitesi hukuk fakültesi son sınıfta öğrenciyim hayatımın tek anlamının gezmek motor üstünde gezmek ve fotoğraf çekmek olduğunu söyleyebilirim bundan iki ay öncesine kadar bunları motorumla yapıyor idim ama geçirmiş olduğum kaza sebebi ile okuluma ve tek yaşam kaynağım gezmeye maalesef ara vermiş bulunmaktayım sizlerin arasında olmaktan son derece memnunum umarım güzel paylaşımlar ile hep birlikte oluruz...
Merhaba adım fatih.Bir web sitesinden buldum bu siteyi iyikide bulmuşum.77 model nacizane bir cj5'im var.İnşallah bugün güzel arkadaşlıkların ve dostlukların başlangıcı olur.
Teşekkür ederim ertürk bey yeni üye olduğum için biraz konulara uzak kaldım ama burası çok aktif herkez birşeyler yazıyor anlatıyor aktivitelere katılıyor ben galiba çok geç kalmışım gerçi çok da eski değilim cj 5 dünyasına aracımı alalı 1 sene oldu sizler gibi off-road gezilerine hiç katılmadım.Meğerse hepde benim yanı başıma geliyormuşsunuz.İnşaallah bundan sonraki organizasyonlara katılabilirim.
Herkese merhaba ben mehmet, 37 yaşındayım, ankarada yaşıyorum uzun zamandır nivalar hakkındaki yorumlarınızı takip ediyorum. bir nivam yok ama zehirlendim takipteyim...