Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, ben Sevgi. Sanal alemde pek faal olamıyorum. Likya Yolu'nu tek başıma yürüdüğüm için bu siteye konu olmuşum,
böylece öğrendim bu platformu. Ölmeden önce dünyada görebildiğim kadar çok yer görmek en büyük hayalim. Türkiye'de gitmediğim birkaç şehir kaldı. Dünyada da 13 ülke oldu sanırım gördüğüm. Param pulum, evim arabam yok. Bir lokma bir hırka gezginiyim. Konformist gezilerden hoşlanmam. THK'da askeri paraşüt eğitimi aldığım için "askerliğimi yaptım" esprisi yapıyorum erkek arkadaşlara.
Yayımlanmış ikinci kitabım Özgürlüğü Severim Ben'in özgeçmiş bölümünde "yalnızgezer-gezginyazar" ibaresi var. Paylaşımcı gezileri de sevsem de genelde bir başına olmak tercihim. En son tek başıma karayoluyla Lübnan'a gittim bir sene önce. Sıkıyönetim vardı ama gerçek gezgini ırgalamaz böyle şeyler. Mesajlarda bazen çok korunaklı gezi önerileri yapıldığını okuyorum.Yanına şunu da al, bunu da alsan daha güvenli olur gibi. Ben yanınıza bir şey almayın kendinizden gayrı diyorum. Likya Yolu'nu baştan aşağı 500 km. boyunca kat ederken yanımda kamp malzemesi, cep telefonu, pusula vs. yoktu. Harita bile. Tek bir sorun yaşamadım. Çünkü yüzde yüz konsantrasyon en önemlisi. Tereddüttür insanı derde boğan. Sık sık yazamadığım için tanışma metni biraz uzun oldu. Görüşünceye dek, sevgiler.. www.sevgiunal.com