merhaba karaskg ali hoşgeldiniz sitemizde keyifli geziler sizi ilgilendiren linki aşağıda veriyorum aramadan ben yardım etmek istedim ayrıca evedilaz yani deniz beyin size soruları olabilir bildiğim kadarı ile belkide doktor ayağına gelmiştir kim bilir tabiiki gezenbilir ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?board=304.0
selamlar ben Özkan bursadan Nikon Murat abimin buraya üye olduğunu duyunca koşarak bende geldimAslında ben bir motorsiklet ve doğa aşığıyım ve bir endurocuyum dolayısıyla bu ikilinin üçüncü ayağıda fotoğraf oluyor haliyle uzun zamandır amatörce compact makinalarla fotoğraf çekerim..Ama artık aşama yapmam gerektiğini düşünerek bir Nikon D 80 alarak slr ye geçiş yaptım.Güzel anıları ve fotoğrafları paylaşmak için buradayım ...Bol bol paylaşmak dileğiyle sevgiler benden herkese....
s.n hatipoğlu size gecenin bu saatinde ilk hoşgeldiniz ben olmak istedim güzel eserlerinizi hepbirlikte izlemek dileği ile zaten size ait alanda var orada izleriz inş. sitemizin kısa yollarını öğrenirseniz çok rahat gezenbilir olursunuz
gezenbilirde neredeyse önline olarak 24 saati tamamlıyacağım gözlerim kapanıyor hala ben buradayım hadi iyi geceler ben artık kaçtım
hoşgeldiniz gezenbilirde keyifli geziler dilerim. size tavsiyem gezenbilirin kısa yollarını acilen öğrenmeniz ve bütün alanları gezmenizdir ilgi alanınıza girmeyen konular bile size keyif verecektir ilginç resimler sizleri bekliyor .
ben salih, dağcılık, tırmanış, bisiklet, tüplü ve tüpsüz dalışla ilgilenen, rahat ve geniş bir insanım. dağcılık ve kampçılık malzemeleriyle özel ve profesyol olarak ilgilenmekteyim konuyla ilgili teknik destek isteyenlere her zaman yardıma hazırım.