KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Umut Doğan, Yusuf Keskin, Sudeniz, Ali Topal, Meriç, Enduro Koray, Maoritus
Gezenbilir'e hoşgeldiniz
Maoritus, kendinizi biraz daha tanıtırsanız memnun oluruz
Merhaba Ben Tamer
43 yaşındayım. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Mardin'de çalışıyorum. Artık kan görmekten sıkılıp yeşil görmek istediğimi fark ettim.. Enduro bir motor aldım kendime. Yurt içi yurt dışı geziler yapmayı hedefliyorum.. Tecrübelerinizden faydalanmak güzel olacak. Saygılarımla
Antiocos tamer bey hoşgeldiniz sitemizi gezdikçe tecrübenizin artacağı kesin ilgili ilgisiz alanları gezmenizi tavsiye ederim her sayfada süpriz konular bulabilirsiniz . aynen benim gibi düşündüğünü sanıyorum inanın siz kan bende artık oto cerrahlığından sizin kıyamadığınız o son model lüx araçları kesip biçip eklemekten usandım bu yüzden de son aracımı gittim sıfır aldım . artık dağ tepe deniz ve yeşil görmek için kendimi emekli ettim (devletin edeceği yok) herşey gönlünüzce olsun dileklerim ile saygılar.
herkese selamlar.ortam gerçekten çok güzel burda bende yeni off road a hevesli istanbuldan 26 yaşında bi delikanlı umarım güzel vakitler geçiririz herkese iyi eğlenceler ama en önemliside bu eğlenceler sırasındaki dikkattttimizi kaybetmememizz!!
cümleten selamın aleyküm. ilk defa bu tür bi siteye üye oldum.ilk gezenbilirde milli oldum yani tam bir off road cıyım massey ferguson 265 lik kullanıyorum´, birde unimorgum var..