haklısınız yaa neden umutsuzluga kapılıyorum kı daha yasım 20,,,,,yaslı teyzeler gıbı konusmusum.....hımm bu arada bursadan selamlar ayhan bey bende bursadayım
Arkadaşlar, burası tanışma platformudur, lütfen sadece kendimizi tanıtalım (biraz detaylı) ve tanışma dışındaki muhabbetlerimizi serbest muhabbet köşesinden sürdürelim, teknik sorularımızı ilgili bölümlerden yöneltelim. Anlayışınız için forum yönetimi olarak teşekkür ederiz.
evet çok doğru burası tanışma ve fırça yeme yeri
şaka bir yana deep mert bey haklı bazen kendimizi alamıyoruz böyle bende yapıyordum ama artık yapmıyorum
ayrıca yeni arkadaşlar kimlik bilgilerinde yaş ve nereli olduklarını gerçekten yazmıyorlar hele yaş sanırım önemli en azından hitabet açısından türk milleti nete karşı çok itidalli sebebi ise teknoloji yi hayra kullanmadığımızdan olsa gerek nede olsa bir çok şeyi hayra kullanmama gibi milli bir huyumuz ama onunda sonu var sanırım .
adnan bey gibi düşünülürse sorun yok ama farklı boyut aranırsa samimiyetin anlamı kalmaz kaldıki bu her forumda yapılmış bende kıdemli eski gezenbilirli arkadaşları örnek alıyorum kendime. gezenbilirin her yeri gezilirse çok şeyler öğrenecemiz kesin tabii buna zamanınız yeterse mesajım en az 3 kez okunursa mezeci adnan bey kibarca bu konuyu nerede yazacağını belirtmek istedim. yine pehrizi bozduk özür dileirm