Ahmet AYDIN ,gezenbilir ailesine hoşgeldin............
oytun , gezenbilir ailesine hoşgeldin umarım dediğin gibi o taraflarda da doğada çoğalır coşarsınız .......
hektor (serhat) gezenbilir ailesine hoşgeldin ilgini çeken konular bol sitemizde , off-road etkinliklerinde seni de aramızda görmekten mutlu olacağız. sevgiler...
tanyolu bu konuda şayet off-road bölümünden ve oradaki serbest muhabbet kısmında yazarsan daha iyi olur hem cevap alma olasılığın yüksek olur hem de burada amaç dışı yazışma olmamış olur , malum sadece tanışma bölümü burası , teşekkürler şimdiden....
haftasonu ilk 4x4 umu hatta ayni zamanda da ilk arabami almis bulunuyourm . '99 pajero 2.8 td lwb otomatik sanziman.
parca ve bakim uzerine bilgim henuz 0 oldugu icin kissadan hisse verebilecek hepinize mutesekkur olurum .. gerci ilgili forumda da ilani mevzu ederim simdi ..
Selam,
Ben Tahta, Kara Tahta. Nasılsınız? Bu siteyi bir arkadasım tavsiye etti. Belki tanıyan falan cıkar soylım adınıda sevınsın garıbanım. Meshur edecegım senı dıyerek soz vermıstım ona, hemde gonlu olsun ıste nıckı >>> ÖMRÜMÜ7LER <<< kara kediler. gelelim bana...
haftasonu ilk 4x4 umu hatta ayni zamanda da ilk arabami almis bulunuyourm . '99 pajero 2.8 td lwb otomatik sanziman.
parca ve bakim uzerine bilgim henuz 0 oldugu icin kissadan hisse verebilecek hepinize mutesekkur olurum .. gerci ilgili forumda da ilani mevzu ederim simdi ..