Merhabalar,
Ben Serdar Özdemirkan.
Yoğun iş hayatının gerilimini "eleriyle bir şeyler yaparak" atmayı tercih eden bir kampçıyım.
2002 den beri bir Euromobil motor karavanımız ve arkasında yakışıklı bir Suzuki' miz var; ülkemizin güzel doğasının tadını çıkartıyoruz.
Bu forumun varlığından (ne yazık ki) yeni haberdar oldum.
Herkese selamlar, sevgiler,
Serdar
ben olgun elektrık muh. yım maceracı bır ruha sahıbım ama ısım dolayısıyla fazla vakıt bulamıyorum ama sıtenızı gezdım cok guzel umarım bır vakıt bulabılırsem bır veya daha cok aktıvıteye katılmak ıstıyorum. bu arada ben eskısehırede ıkamet edıyorum eskısehırde herhangı bır aktıvasyon oluyorsa burdan kısaca bılgı verebılen olursa sevınırım
biz daha yeniyiz dışardan beyşehirimize gelecek olanlara heycanlı bir gün geçireceklerini garanti edebiliriz beyşehir göl gazetesi nin sayfasında ofroad haberlerindende bizi takip edebilirsiniz
Merhaba arkadaşlar biz de aranıza yeni katıldık, 93'Suzuki Vitara jlx 5k araç aldık, onunla ilgili bilgi ararken sitenizi buldum, aktivitelerinize katılmak için sabırsızlanıyoruz.
pazar günü nöbetten çıkacam, biraz dinlenirim, ama öbürr pazara Gezenbilir Ankara Grubu Çanıllı Barajı Off-Road Etkinliğine katılcam, teşekkürler bu güzel teklif ve karşılama için