Adım Mehmet öncelikle bu formu hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Formu arama motorlarından buldum. Bütün arkadaşların bilgilerinden faydalanarak zevkle takip ettiğim bir site. Herkese bol paylaşımlar dilerim.73..ler
yerbezi sertan hemşehrime ayrı bir hoşgeldin diyorum
Ben her zaman yeni gelen arkadaşlara tavsiyem gezenbilirde bulununan ve yıllarını alacak binlerce bilgiye ulaşmak eğlenmek bilmediklerini öğrenmek için hemen kısa yolları öğrenmeleri bakın neleri ne bilgileri yakalıyacaksınız. işe hemen sizin ilgi alanalarınızdan başlayın görün bir tıktan bin tıka nasıl gideceksiniz kaybolan gezenbilir anasayfasının şefkatli kollarına geri dönebilir hepinize keyifli geziler dilerim
Slm, ben Ankaradan Barış, doğayı, doğada olmayı, macerayı, heyecanı, adrenalini seven biri olarak hafta sonu national geographic ya da euro sport belgeselleri yerine bi trekking yapalım derken buldum sizleri ve katıldım aranıza...
tandem, scuba ve trekking deneyimlerim oldu...Daha da olmasını istediğimden aranızdayım
Gezenbilir Ailemize yeni katılan tüm arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum..
Barış 8 Şubat pazar günü Ankara'da yapacağımız Trekking etkinliğimize katılmak istersen, seni de bekleriz linkini veriyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.0
bbarış' Alıntı:
Slm, ben Ankaradan Barış, doğayı, doğada olmayı, macerayı, heyecanı, adrenalini seven biri olarak hafta sonu national geographic ya da euro sport belgeselleri yerine bi trekking yapalım derken buldum sizleri ve katıldım aranıza...
tandem, scuba ve trekking deneyimlerim oldu...Daha da olmasını istediğimden aranızdayım