ben kendımı biraz daha ayrıntılı tanıtıyım en iiyisi her ne kadar en iyi gezme mevsımı ilkbahar olsada ben oss ogrencısıyım bu sene ve yazı ıple cekıoorum sırtıma cantamı alıp daglara gitmek istioorum=))ayrıca denızlılıyım
Herkese selamlar. bu sitede emeği bulunan tüm arkadaşların ellerine sağlık gerçekten çok güzel ve faydalı olmuş. adım mete yalovadan yazıyorum. tabii ki doğayı ve gidilemeyen yerlerde gezmeyi seviyorum. cj-8 kullanıyorum...
Selam arkadaşlar en yeni üyenizim siteyi öylesine internette gezerken buldum forentenama yay arıyodum oylesine gezerken denk geldi aslında tam benlikmiş derizya öyle bi şeymiş aslında site umarım aktif olurum yeterince . adım serkan 24 yasındayım ankara da otomobil sektöründeyim araba tamircisi yani ama motora biniyorum honda 1000 RR im var ayrıca zevk için toplamıs oldugun bi opel forentanam var bazen kafam bulanır akyurt çubuk polatlı kafama göre takılırım genelde yalnız takılırım çubuk yaylasına cıkıp barajı arkama alıp kamp sandalyeme oturup biramı yudumlarken bi yandanda neşer ertaşı dinleyip gün batımını izllemek cok farklı bi duygu
ben kendımı biraz daha ayrıntılı tanıtıyım en iiyisi her ne kadar en iyi gezme mevsımı ilkbahar olsada ben oss ogrencısıyım bu sene ve yazı ıple cekıoorum sırtıma cantamı alıp daglara gitmek istioorum=))ayrıca denızlılıyım