BEN SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM.BENİM BU SİTEYE ÜYE OLMAMA, SAHİP OLMAYI ÇOK ARZU ETTİĞİM BİR KARAVAN VE ONUNLA YAPMAK İSTEDİĞİM BİR DÜNYA TURU OLDU.SİTE ÜYESİ TÜM ARKADAŞLARA MERHABA DİYORUM VE YAKIN ZAMANDA KARAVAN SEÇİMİ İLE BAŞLAYACAĞIM BU SERÜVENDE TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIN BANA YARDIMCI OLACAĞINI UMUYORUM VE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
gezenbilirin değerli üyelerine merhaba
benim ilgi alanım karavanlar ve gezmek sanıyorum incelediğim kadarı ile bu ilgimin başka alanlarada kayacak gibi görünüyor bu arada mesleğim gereği hayatım binek araçların içinde geçti. burada gezmek zannediyorum çok zamanımı alacak.
haraketli bütün araçlar ve insanlar ilgi alanımdadır.
Merhabalar,
Ben Ziraat mühendisiyim ve Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak köyünde(Köprülü Kanyon Milli Parkı içerisinde) Motel ve Restaurant sahibiyim.Bu siteyi doğa düşkünü arkadaşlarımın sayesinde öğrendim.Bu sitenin kurucularına siteyi kurdukları için üyelerinede bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim.
ÇEÇEN20 ,yanlış anlama ama form gereği yazışmalarımızı daima küçük harflerle yapıyoruz , sen de bunu bu şekilde yaparsan seviniriz ,anlayışın için şimdiden teşekkürler.............
BEN ERSİN BURSA DA YAŞIYORUM MOTOR BÖLÜMÜ OKUDUM.ÖZELLİKLE TİCARİ VE ARAZİ ARAÇLARINA ÇOK MERAKLIYIM.DEFENDER LER ÇOK İLGİMİ ÇEKİYOR.YAŞIM 39.ÖZEL SEKTÖRDE İŞÇİYİM.