Merhaba, Ben Kenan. Birkaç aydır siteyi keyifle takip ediyorum, sanırım artık kendimi tanıtma zamanı geldi. Antakya'da Yaşar Hoca'mın ekibinde bu işi büyük bir zevkle öğrenmeye çalışıyorum. Ve bir de yeni kasa GVitara'yı offroad'a uygun hale getirmeye yeminliyim..
Merhaba, Ben Kenan. Birkaç aydır siteyi keyifle takip ediyorum, sanırım artık kendimi tanıtma zamanı geldi. Antakya'da Yaşar Hoca'mın ekibinde bu işi büyük bir zevkle öğrenmeye çalışıyorum. Ve bir de yeni kasa GVitara'yı offroad'a uygun hale getirmeye yeminliyim..
Merhaba ben Yasin.
Caddelerden sıkılıp arada bir dağa bayıra çıkarmıyım diye düşünürken sitenizle karşılaştım.
Off-road konusunda hiç tecrübem yok sayılır.Amatör olarak ne nedir,nasıl yapılmalıdır öğrenmeye çalışıyorum.Sürekli caddede gitmek bazen sıkıcı olabiliyor.Henüz bir aracım yok.O konuda da zamanı geldiğinde yardımınızı talep edeceğim.
Aranıza kabul ederseniz sevinirim.
Gezmeyi çok severim. Gezmek konusunda hemen de karar verebilirim. Çok ayrıntılı bir planlama yaparakta çıkabilirm.
Örneğin 3 ay kadar önce bir cuma günü otogardan otobüse bindim, Makedonya, Kosova,Sırbistan ve Bulgarsitan'ı 3 gece 4 gündüz 1 gece otel konaklmaı olarak dolu dolu gezip geldim. Pazartesi işe gidemedim tabi arkadaşlar nerdesin dediklerinde söyleyince inanamadılar resimleri gösterdim bende...
Bu siteden paylaşacak birşeyler bulacağıma inanıyorum.