arkadaşlar 18-19 nisan 2009 bolu-yedigöller kamp ve orman yürüyüşü etkinliğimiz var...Aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584.40
Merhabalar,
Ben sitenizi uzun zamandır takip edip severek izleyen biriyim. bu sitenin kurulmasında emegi geçen herkese ve üyelerine teşekkür ederim. Şimdi kendimi tanıtayım ben antalya da market işi yapan doğaya ve arazi araçlarına ilgisi olan fakat imkan ve zaman tasarrufundan dolayı ancak özlemle bu duygularını bu tür sitelerde doyurmaya çalışan biriyim.
Herkese merhabalar. Ben İstanbul'dan Metehan.
Fotoğrafı, off-road'u, seyahati ve tabiki Land Rover'ı çok seviyorum.
2001 model bir Disco'm var. Özellikle off road konusunda dolu dolu bir site emeği geçenleri tebrik ederim. Off road etkinliklerine katılmayı isterim.
Tüm forum üyelerine merhaba, aranıza 2002 model Discovery TD5 araç satın alarak katılmış bulunmaktayım. Bilginin paylaştıkça artacağını düşünerek bildiklerinizi biz yeni katılanlardan esirgemeyeceğinizi ümit eder hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
SELAM ARKADAŞLAR BEN ÖMER GÜNAY ARANIZA ANKARADAN KATIMAKLA BERABER BU GÜZEL ÇATI ALTINDA TOPLANMAKTAN GURUR DUYUYORUM HERKEZE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.
tatil ve çekme karavan merakı benim bu sayfalar arasında kaybolmama neden oldu.. Kastamonu'ya gelipte yardım isteyen olursa; imkanım ölçüsünde herkese yardım edebilirim.(Bu arada aracım off-road falan değil.binek. :-( gezenbilir ailesinin gerçekten geniş ve yardımsever olduğunu gördüm. site sahiplerine teşekkürler.