Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba
Benim adım Bülent .
Zorbey oğlumun adı, isteğini kıramayıp kullanıcı kodu olarak onun ismini yazdım.
Yoksa benim Malkoçoğlunun yareni, kiziroğlunun babası olmak gibi mülteci isteklerim olmadı. Şimdi bu ne perhiz diyeceksiniz. 3 günlük doğumhane önü etabında
9 değil 59 doğurduktan bir müddet sonra içimdeki bastırılmış duygularla nufus müdürlüğüne gidip oğlumun nufus kağıdını çıkarttırdım. Eve gelipte hanım sultanın bakayım
oğlumun nufusuna dedikten sonraki çığlığıyla kendime geldim. Kader bu masum sabiye ağlarını örmüş ve adı Zorbey olmuştu. ;D
Geleyim kendime 40 a bir basamak kalmış, şeker tansiyon yüzünden büyük uğraşlar sonucu sahip olduğu göbeği feda etmiş , kebaba veda etmiş , kışın memurdan hallice yazın 16 saat hammalca mesai yapan, avcı , doğa sever, Jeep hayranı , iyi bakar(Ayasofya'daki kedi gibi) , iyi atar, Muğla'da mukim kalbi dünya barışı için atan ... bir garip bencileyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Dogruyu söylemek gerekirse siteye ilgim Jeep sport hakkında bilgi edinmek ( XJ dendiğini burada öğrendim mesala) amacıyla başladı. Resimleri ve linkeri ve ekli dosyaları ziyaretçi olarak açamamak beni tarifsiz acılara sürükledi
. Baba oğul büyük cebelleşmeler sonunda (Yönetici Arkadaşlar bilir.) üye olmayı başardık. Amacım bilgi sahibi olmak ve sizlerin sayesinde gidemediğim yerlere gitmek, göremediklerimi görmek. Zaman içinde fotoğraflarımla bende siteye katkıda bulunmaya çalışacağım. Saygılar