Bütün etkinliklerimiz ETKİNLİKLER başlığında, DOĞA SPORLARI, OFF-ROAD, FOTOĞRAF VE GEZİ, KÜLTÜR VE SANAT, FESTİVAL VE ŞENLİKLER, NAVİGASYON, TİCARİ TURLAR alt başlıkları içinde duyurulmaktadır.
merhaba ismim meriç çanakkale eceabattayım. site gerçekten çok iyi. google da grand cherokee ararken buldum siteyi. cok güzel ve faydalı bilgiler var. hazırlayanlara teşekkür
Tüm site üyesi arkadaşlara selam ve saygılarımı ileterek kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.İstanbulun Pendik ilçesinde ekmek ve unlu mamuller imalatı ve satışıyla meşgulum,aslen Rizeliyim,evliyim,15 ve 10 yaşlarında iki oğlum var,1970 doğumluyum.Fırsat buldukça doğa ile başbaşa kalmak için Hendekte bulunan Çiğdem yaylasına ve çeşitli doğa gezilerine çıkmaktayım.
yeni katılan arkadailar gezenbilir ailesine hoş geldiniz iyi ve güzel paylaşımlar
bu hafta sonu Düzce de yapılacak etkinliklere sizleride bekleriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
merhaba arkadaşalar. kısa bir süre önce arkadaşlarım vasıtası ile inceleme fırsatım oldu.
ben edirne de ikamet ediyorum. yaş 33. meslek ilaç firması.
araçlar dodge s100 1977 model. 1975 model ford transit. daha sonra ki günlerde araçlarımı da tanıtırım.
Yolları bu burada buluşan herkeze Selamlar...bende sizler gibi adrenalin tutkunu bir emekliyim, yaşım 49...üniversite yıllarında Dağcılıkla başladım, motocros, river ski, ice ski, parapant, şimdide karavanla hayata devam etmekteyim, amacım tecrübeleri paylaşarak kendimizi geliştirirken yeni başlayanlara, başlayacaklara yardımcı olabilmek..