1971 doğumlu, içmimar, evliyim 1.5 yaşında bir kızımız var, ellerinizden öper.
Doğa tutkum ve outdoor sporlara olan ilgim cok küçük yaşlarda başladı. Nerede ise bütün doğa sporlarını yapar ve severim. 1.5 yaşımda bir kızım var, onuda kampa götürmek için fırsat kolluyorum , çeşitli aktivitelerde görüşmek ve tanışmak üzere.
Erdalrustem , Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, bu kadar çabuk kamp fırsatını yakalayacağınız belki aklınıza gelmemiştir, ancak 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali 19-21 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacaktır, ayrıntılar için aşağıda verdiğim linke bakabilirsiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.0
Ayrıca tüm Gezenbilir Ailesi Dostlarımızı Festivalimize bekliyoruz..
merhabalar bende yeni üyeyim ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum henüz prof. makinem yok almayı düşünüyorum inşallah ve bu siteyle tanışmama vesile olan arkadaşım mustafa'ya da teşekkürlerimi sunuyorum
Öncelikle Sitenin Kurucularına ve Bilgilerini paylaşanlara teşekkür ederim,Kendim ;Doğayı ,Hayvanları ve Gezmeyi çok seven ,stresten ve gürültüden uzak durmaya çalışan biriyim hepinize saygılar sunarım.
herkese merhaba,
2 günlügüne Trabzon'a ziyaretim olacak, google da biraz bilgi edineyim derken bu site çıktı karşıma.
Yöre halkı için İzmir'den nasıl bir hediye götürmek uygun olur, fikri olan var mı? Mesela bizde olup onların ilgisini çekecek bir öneriniz varsa çok sevinirm.
bence eğer tanıdıgınız kimse varsa izmirde üretilen kuru meyveler vs olabilir,zeytin olabilir.
ama hatıra içinse tanımadıklarınıza izmir yazan anahtarlık ,kalem vs çok iyi olabilir...iyi gezmeler
Beril' Alıntı:
herkese merhaba,
2 günlügüne Trabzon'a ziyaretim olacak, google da biraz bilgi edineyim derken bu site çıktı karşıma.
Yöre halkı için İzmir'den nasıl bir hediye götürmek uygun olur, fikri olan var mı? Mesela bizde olup onların ilgisini çekecek bir öneriniz varsa çok sevinirm.