herkese günaydın ,iyi haftalar,sağlık ve güzel paylaşımlar.Festivali izlemek için bakacaktım mrb demeden geçmek istemedim herkese sevgiler ,katılan arkadaşlara sağlık ve güzel dostluklarla keşifleri paylaşma temennisiyle
Ben ANADOLU ÜNV. LABORATUVARLARINDA geliştirilmiş bir ürünüm.Araçların Motor yağı ve filtresi değiştirildikten sonra motor yağının içine katılan bir ürünüm. Yüksek teknoloji sayesinde elde edilen bir katkıyım. Ben 900 dereceye kadar dayanıklı bir bor uç mineraliyim.Motor iç sürtünmesi nedeniyle kaybedilen yakıttan tasarruf sağlarım.(Sürtünme ile kaybedilen yakıt %62 mertebelerindedir.) Arkadaşlarımızın araçlarında kullanılmaya başlandım.NANO TEKNOLOJİ İLE TÜRKİYE'DE üretilen tek ürünüm. Mutfağım ve Aşcım bellidir.Benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlarıma bilgi vermek isterim.
Ben ANADOLU ÜNV. LABORATUVARLARINDA geliştirilmiş bir ürünüm.Araçların Motor yağı ve filtresi değiştirildikten sonra motor yağının içine katılan bir ürünüm. Yüksek teknoloji sayesinde elde edilen bir katkıyım. Ben 900 dereceye kadar dayanıklı bir bor uç mineraliyim.Motor iç sürtünmesi nedeniyle kaybedilen yakıttan tasarruf sağlarım.(Sürtünme ile kaybedilen yakıt %62 mertebelerindedir.) Arkadaşlarımızın araçlarında kullanılmaya başlandım.NANO TEKNOLOJİ İLE TÜRKİYE'DE üretilen tek ürünüm. Mutfağım ve Aşcım bellidir.Benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlarıma bilgi vermek isterim.
Merhabalar
off-road ile cicegi burnunda ilgilenen diyeyim kendime zira 1 sene oldu ve cok severek aldıgım aracım 'Patrol Mq 83 model, sd33' ile arac toplama isine oyle bir girdimki, neyin nasıl yapıldıgını ogrenerek yavas yavas 5 yıldızlı bir offroad aracı yapmaya calısıyorum.
bu arada meslegim grafik tasarım.
kıbrısdan sevgiler
Merhablar ben Rıza uzunca zamandır Of Road'a meraklı olmama karşın henüz bir grişimim olamadı. En zaından Şimdi bu siteden günceli yakalamayı hedefliyorum
Es selam ,siteye tesadüfen girip bir link,e bakacaktım fakat takılı kaldık ,ellerinize sağlık.38 yaşında Sultanahmette turizimle uğraşan motorsiklet kullanıcısı bir doğa severim
siteden bayağı yararlanıyorum,bilgilerini paylaşan arkadaşlara ve site yöneticilerine teşekkürler.
Merhaba...
Ben Tayfun, motosiklet ve kamp hobilerimin başında yer alıyor. Superevariders isimli motosiklet klübümüz ile bu iki aktiviteyi bol bol yapıyoruz. Burayı 4*4 bir arkadaşımın tavsiyesi ile keşfettim. Hem deneyimlerimi paylaşmak hem de yeni deneyimler kazanmak için buradayım. Tanışmak dileği ile...
Herkese merhabalar.
Adım Armağan. Eczacıyım ve ankarada yaşıyorum. Gezmeyi severim, fotoğrafa ve denize düşkünüm. Kendimi bu alanlarda gelişitirmek için bu platforma katıldım. hem bilgi dağarcığımı hem de dostluklarımı geliştirmeyi umuyorum.
Fujifilm finepix s9500 makinem var (28-300 mm zoom kompakt objektif, tripod)
şnorkelim var, paletim var
veee sınırsız bir öğrenme ve keşfetme tutkusu varrr..............