*Duygusal çöplerimden arınmaya gidiyorum......
*Sevgili arkadaşlar işyerinde izin düzenlemesi yapmıştık,sıra bende,tanışmamız kısa oldu,ama dönüşte inşallah,gördüğümüz yerleri birbirimizden dinleriz...
*Ruh sağlığı olmadan beden sağlığı düzelmezmiş,iyi bir tatil herkese iyi gelir umarım,sağlıcakla kalın...Cümleten iyi tatiller...
Merhaba;
Bu site ile tanışmadan önce Ailecek, hafta sonları ve tatillerde hep doğa iile yalnız kalmaya adamıştık.Devamlı olarak Eşim,Oğlum ve Ben Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde seyehat ettik.En sonun da kendimize bir tane 4 x 4 almaya karar verdik ve aldık.Şimdi artık daha rahat çıkıp dolaşabiliyoruz.
Sitenizi bir sabah işe gtmek için hazırlanırken Show Tv sabah haberlerinde görmem vesilesi ile tanışma fırsatım oldu.Şimdi devamlı olarak her gün etkinlikler ve haberleri takip eder oldum.
Bu sitenin kurulmasında emeği geçen tüm insanlara teşekkür etmek isterim.
Selamlar
Merhaba..
Deyim yerindeyse tam bir doğa,kamp ve karavan hastasıyım Bu nedenle.hiç sevmediğim bilgisayar başında kireçlenmeyi bile sever oldum.Gezemeyip evde kaldığım zamanlarda
bu içerikli siteler bana ilaç olmakta,yaşama sevinci vermekte.Bundan da anlaşılacağı gibi bu türden birçok siteye üyeyim.
Şunu bütün içtenliğimle ve yürekten inanarak söyleyebilirim ki bu sitelerin içinde en demokratık,en samimi,en dostça olanı,daha da önemlisi tam bir aile sıcaklığı tadında olanı
bu site,gezenbilir..Tabii ki zengin ve doyurucu içeriği de cabası..Bütün emeği geçenlere çok ama çok teşekkürler..
merhaba öncelikle çok güzel hazırlanmış bir web sitesi birazdan daha ayrıntılı bir araştırma yapıcam site içinde fakat bir yardım isticem mümkünse ilk defa otomobilimle istanbul- yalova arası yol alıcam 2000 model bir opel vectram var ortalama nekadar benzin yakar acaba tahmini olan varsa sevinirim teşekkürler