motor sporlarına oldukça fazla ilgim var iyi bir kullanıcı değilim boş arazıde üstüme yoktur.
yolda öyle bir iddeam yok '' alırım anahtarını'' diye.
keyifli forumlar dilerim.
Foruma birkaç aydır üyeyim ancak tanışma yazısı yazamamıştım. Kendimi kısaca tanıtayım.
Adım Onur Yaşarlar İstanbul da oturuyorum 27 yaşındayım. 10 yaşımdan beri Yelken sporu yapmaktayım. Her türlü doğa sporuna ilgi duyuyorum. Bisiklet, orienteering ve trekking faaliyetlerine katıldım. Şimdilerde kampçılık merakı içerisindeyim.
Etkinliklerde yüz yüze tanışmak, keyifli vakit geçirmek dileğiyle.
Merhaba!
Ben tongut.
Yaşı geçtikçe gezmeyi akıl edenlerdenim. Zamanla konforlu gezi turlarından sıkıldığımı ve özgürce gezmeyi sevdiğimi fark ettim.
Bu yaz Kaş ve Alanya arasını kamp bölgelerinde birer gece konaklayarak dağ taş gezmeyi planlıyorum. Bölgeyi daha önce otostopla gezmiş birileri var mıdır? Varsa bir bloga düşüncelerini yazmış mıdır? diye düşünürken gezenbilir ile karşılaştım.
Mutlu oldum.
Daha da gezmek ve daha da bilmek hatta daha da anlatmak üzere..
herkeze merhabalar 1975 istanbul dogumluyum aslen kastamonu pınarbaşılıyım. dogayla ilğili herşey ilgimi çekiyor sizleri takip ediyorum kendimde yakın bir doga aşıgıyım kastamonulu olunurda goga tabiat sevilmezmi? ;D ;D ;Dsizlere bizim oralardan birkaç resim yollamak istiyorum burası valla kanyonu gitmek isteyen arkadaşlara ulaşım konaklama konularında yardımcı olmak isterim bu güzel yurdum kanyonunu siz doga sever maceracı arkadaşlara tanıtmak istiyorum serdarpazar@hotmail.com