merhaba ben nur.gezmeyi, bakmaktan çok görmeyi ve yeni yerler keşfedip yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum.tavsiyelerinizle daha da güzel şeyler öğreniceğimi umuyorum
merhaba herkese tabiki gençken doğayı farkedip güzellikleri keşfedenlere tebrikler ama yaş kaç olursa olsun ,yaşıamayı bilmek ve yaşatmak içinde paylaşma güzelliğini bilmek ve bunları fidanlarımıza aşılamak içinde bizim gibi doğa severlere ihtiyaç olduğuna inanıyorum,farketmeyenlere farkettirmek amacımız olmalı diyorum.sağlıklı,güzel gezi ve paylaşımlar temennisiyle
hudev ve tüm doga aşıgı arkadaşlara merhabalar özellikle bu siteyi kuranlara minnattarım nekadar güzelbir site yahuu adrenalin kokusu alıyorum. hudev asıl fotolar temmuz 15 den sonra ....15 günlügüne gidiyorum oralara size daha canlı.daha heycanlı fotolar göndericem
Selam ben volkan.bolu mengenliyim.ama ankarada yaşıyorum.sık sık memleketime gittiğim için ve köyümüz yaylanın dibinde olduğu için arazi taşıtı almaya karar verdim.malum bizim yaylalar 4x4 olmadan pek aşılmıyo.gezerken bu siteye ulaştım.doğa hayranı olan biri olarak işte dedim tam aradığım site.umarım değerli abilerimizin bilgilerinden faydalanabiliriz.herkese neşeli günler.