Bu gün internette fotograf ve geziler ile ilgili değişik bir şey ararken tesadüfen sizlerle tanıştım.
35 yıldır fotograf çekmekteyim. Şu an da 7.makinem olarak bir Nikon kullanıcısıyım. Son kullanmak istediğim makine Hasselblad olup ne zaman alabileceğim belli değil.
Hafta sonları fotografa yönelik gezilere katılıp stresten uzak bir hayat yaşıyorum.
Ben çok çabuk eskimişim Zaman ne kadar hızlı ilerliyor. "Eski" bir üye olarak forumumuza katılan herkese hoşgeldiniz diyor, yüksek adrenalin diliyorum..
Merhaba Ben Ahmet İzmir'de oturuyorum, eşimle beraber haftasonu gezilerini çok seviyoruz, yılda birde olsa uzun yolculuklarada çıkarız, fotoğraf çekmeyi çok severim ama amatör olarak. Gezenbilir.com çok hoşuma giden, ilginç ve değişik hikayeler bulduğum çok verimli olduğunu düşündüğüm bir site. yönetime teşekkürederim.
Merhaba. benim adım Deniz Bozacı. 1994 yılından beri çadır kampink yapıyorum, 1996 bmw r 80 gs ve 1998 model toyota city van sahibiyim. epey yer gezdim. minibüs içi düzenlemesi ararken bu siteyi buldum, iyiki buldum.
selamlar
Merhaba arkadaşlar, bu siteye bayıldım Özellikle ekoloji kısmı beni büyüledi, bu alanla ilgili paylaşmayı istediğim o kadar çok şey varki ;D Doğaya karşı duyarsız kalan insanlara bir isyan var içimde bunu hiç değilse dile getirebileceğim, aynı duyguları hisseden insanlarla bir arada olmak, yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir. Doğaya olan aşkımdan doğa sporlarına yöneldim. Bu arada çevre mühendisiyim bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Yalnız doğaya olan tutkum mesleğimden kaynaklı değildir ;D Mesleğim doğaya olan tutkumdan kaynaklıdır ;D