herkese slm benıım yardım almak istedigim konu ben harita mühendisiyim işlerim çogunlukla arazide ve çogunlukla asvalt dışında çamurda karda toparakta vs.geçiyor.bir araç alcagım ve aklımda iki araç var,suzuki vitara 2003-2004 2000 motor otomatik ------ve handa hr v 2005-2006 model 1600 motor otomatik düşünüyorum,arada kaldım bunların bana artıları ve eksileri nasıl olur hangıwsı bana daha uygundur,teşekkürler
herkese slm benıım yardım almak istedigim konu ben harita mühendisiyim işlerim çogunlukla arazide ve çogunlukla asvalt dışında çamurda karda toparakta vs.geçiyor.bir araç alcagım ve aklımda iki araç var,suzuki vitara 2003-2004 2000 motor otomatik ------ve honda hr v 2005-2006 model 1600 motor otomatik düşünüyorum,arada kaldım bunların bana artıları ve eksileri nasıl olur hangısı bana daha uygundur,teşekkürler
Merhabalar,
Uzun yıllardır dağcılık yapıyorum...gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi seviyorum...güzel paylaşımlarımızın olacağına inanıyorum...
Sevgiler..İzmir'den..
Selma
İsmim Erdal Diyarbakır'dan katılıyorum aranıza. Uzun zamandır kampçılık yapıyorum. Asıl meslegim Kameraman'lık kendime ait Bilgisayar firmam var. Güzel paylaşımlar yapmak üzere herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben Sabri ARIKAN, 1980 model cj6 kullanıyorum çok temiz ve sade bir araçtır hatta görebileceğiniz en sade cj diyebilirim, geçen gün arkda koltuğunda gereksiz olduğunu düşündüm ve söktüm ;D