Artık çok geç Siteye üye olduktan sonra Defender sahibi omak istedim ve oldum, haftanın en az iki gününü Kazdağları'nda geçirmeye başladım. İnternete bağlanınca ilk işim GEZENBİLİR'i ziyaret etmek oluyor... Daha ne olsun ???
Ben de GEZENBİLİR bağımlısı oldum.Tedavisinide buldum.Dağlar,yaylalar,göller,yollar,denizler,güzel ve doğal olan tüm mekanlar.Hafta da bir seans yaptın mı rahatlıyorsun.Bu bağımlılığa yakalanan tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Dozu çok önemli dozu kaçırdığın zaman normal yaşama uyum sağlamakta zorlanıyorsun.... ;D ;D
Merhabalar
Dün otuzbir yaşımı geride bıraktım hayatımı sorguladım yapmak isteyip ertelediğim bir çok şeyi faaliyete geçirmeye karar verdim.
Bugün arama motorunda "karavan" yazıp incelemeye başladım bu site çıktı karşıma. Paylaşılanlar ve üyeler gerçekten gerçekten çok hoş. Aradığım kılavuzu bulduğumu umuyorum.
Sevgiler
BEN HAMZA AKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FOTO FİLM MERKEZ. FOTOCUYUM. HER TÜRLÜ FOTOYU ÇEKERİM .DOGA VE SU SPORLARIYLA UGRAŞIRIM. GEZERİM TOZARIM BİDE GAYSERLİYİM DAHA NE OSSUN.
Her konunu başlığının üstünde ve konunun altında Konuyu Kaydet Düğmesi var Caner.
Bu düğme vasıtası ile ilgini çeken her konunun linkini forum içersinde kaydedip , daha sonra Profil sayfasında bulunan Kaydettiğim konuları düzenle düğmesi vasıtası ile rahatça ulaşabilirsin.
Bilgisayarının sık kullananlar menüsünde duruyor olsa da PC formatlanır ya da göçerse tüm kaydetmiş olduğun linkler uçarda gider. ;D
Forumda kaydettiğin konular ise paşa paşa senin kullanımını beklerler.
Kolay gelsin.
Artık çok geç Siteye üye olduktan sonra Defender sahibi omak istedim ve oldum, haftanın en az iki gününü Kazdağları'nda geçirmeye başladım. İnternete bağlanınca ilk işim GEZENBİLİR'i ziyaret etmek oluyor... Daha ne olsun ???
merhaba can dostlarım
hepinizi tek tek selamlıyorum
ben hamdi ankarada yaşıyorum 86 doğumluyum ve doğa adamıyım
aranızda olmaktan çok mutluyum güzel bilgi ve yorumlarda bulunmak benim için büyük zevk olacak..