ah be hocam bi motor alabilsem bende takılcamda enduroya :S narlıderedeydim haftasonu. kamplı güzel bir faaliyetti.antrenmanımızı yaptık pazar akşamı geri döndük.... bu haftada gölllerdeyim galiba
herkese meraba....bi doga tutkunu ve meraklısı ancak acemı bırıyle karsı karsıyasınız İzmir/bornovadayım yeni cevre edınip en azından izmir dağlarını keşfetmeye hazırım : 5 senedır fotografcılık yapıyorum...bilgisayar programlama mezunuyum izmir ve cevresine olan butun yuruyuslere katılmak ıstıyorum şimdiden teşukkurler iyi forumlar
herkese meraba....bi doga tutkunu ve meraklısı ancak acemı bırıyle karsı karsıyasınız İzmir/bornovadayım yeni cevre edınip en azından izmir dağlarını keşfetmeye hazırım : 5 senedır fotografcılık yapıyorum...bilgisayar programlama mezunuyum izmir ve cevresine olan butun yuruyuslere katılmak ıstıyorum şimdiden teşukkurler iyi forumlar
Selamm. eski bir üye olmama rağmen uzun zamandır giremiyordum buraya kusuruma bakmayın lütfenn. Tekrar meraba demek düştü artık Daha önce okuyanlar jeep almak için ne kadar hevesli olduğumu bilirler, ama maalesef hala mümkün olmadı ticaretle uğraştığım için doblo marka bir araç almak zorunda kaldım, ama hala cj5 hayali ile yanıyorum. sevgilerimle.
Ben Murat, bisiklet başta olmak üzere tüm doğa sporlarını severim.
Bisikleti gezi, ulaşım ve spor amaçlı kullanıyorum. Aslen Eskişehir'liyim, Ankara'da doğup büyüdüm, İstanbul'da okuyorum.
Okul zamanı haftada 1-2 kez tatilde haftanın 7 günü bisiklete biniyorum. Sitenizi bisikletle ilgilenen arkadaşlarımdan duydum.