selam arkadaşlar ben sakura 18 bu siteyle yeni tanıştım.kullanmayı da bilmiyorum.çankırılıyım.35 yaşımdayım.doğayı ve denizi seviyorum ayrıca fotoğraf çekmeyi seviyorum.karavan yapmayı düşünüyordum malzeme ararken bu siteyle tanıştım.1994 model renault 9 fairway araçım var.gezmeye giderken sürücü koltuğu hariç diğer koltukları çıkartıyorum.o zaman
araçımın içinde rahatça kalabiliyorum.önden çekişli olması ve altının nisbeten yüksek olması sebebiyle idare ediyor.ama suziki vitara düşünüyorum.bizim buralarda fazla kullanıcısı olmadığından dolayı bilgim yok araç hakkında.şimdiden yardımcı olcak arkadaşlara teşekkür ederim.benim yetiştiğim çevrede böyle yaşayana deli gözüyle bakıyorlar ama ben beş yıldızlı otel yerine aracımın yanında, ya deniz kıyısında yada dağın doruğunda çayımı yudumlamayı tercih ederim.
iyi günler herkese ... güzel sanatlar heykel öğrencisiyim... aynı zamanda karikatüristim... eğer yanına arkadaş arayan birileri olursa kamp gezi yurt dıışı yok demem)) yada yapılan organizelerde seve seve gelirim ... herkese iyi gezmeler iyi eğlenceler
iyi günler herkese ... güzel sanatlar heykel öğrencisiyim... aynı zamanda karikatüristim... eğer yanına arkadaş arayan birileri olursa kamp gezi yurt dıışı yok demem)) yada yapılan organizelerde seve seve gelirim ... herkese iyi gezmeler iyi eğlenceler
Sevgili Azazil87.. Hoşgeldin Gezenbilir 'e... Ödemiş Bozdağ gezisi var en yakın zamanda İzmir Gezenbilir Grubunun etkinliği, katılabilirsen tavsiye ederim... Etkinlikler bölümünden inceleyebilirsin..
resim yükleyemedim.hangi bölümde olduğumu biraz uğraştıktan sonra buluyorum.işte bunlar.Zerrin hanım birde karagöl kampına google earth dan baktım,yeriniz hemen gölün kenarımı?yani gölün yanındamı olacaksınız? binek arabamla rahat çıkarmışım gibi görünüyor.herhalde kış lastiği takmaya ihtiyaç olmaz.bazen çimenliklerde yaz lastikleri zemini tutmuyor.teşekkür ederim.
1- Fotoğraf yükleyebilmek için Galeri sayfamızın linkini veriyorum, buradan kendi albümünüzü oluşturup fotoğrafları yükleyebilirsiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri
2- İlk önce Ana Sayfamızı açarak orada gitmek istediğiniz bölümleri kontrol edebilirsiniz, adım adım ilerleyince kontrol çok kolaylaşıyor, hangi bölüm içinde dolaşmak istiyorsanız orayı seçebilirsiniz..
3- Işık Dağı Kamp ve Off-Road Etkinliğimiz için aracınızın binek olması sorun değil, göl kenarında kamp yapacağız ve araçlarımız kamp alanına kadar çok kolay gidebiliyorlar, lastik değiştirmenize gerek yok bence..