merhabalar! derya ben! fotoğraf bölümü öğrencisiyim. trekking, kediler, köpekler, slaklar (salyangozlar), ağaçlar, doğa, deniz, açık radyo,bisiklet ilgilendiklerim. şimdilik bu kadar...
Merhabalar,
Ben Cavit Zorlu, İstanbul Beylikdüzü'ndenim,
Doğa yürüyüşleri üzerine internette araştırma yaparken sitenizi buldum,
henüz incelerken kendimi tanıtmam gerektiği yazıyordu,
48 yaşında genç emekli Hava Subayıyım.
Doğa en büyük tutkularımdan biri.
Selamlar dostlar.. Ben Murat KOCAELI Merkez'de yaşıyorum.. Enduro Motosiklet kullanıcısıyım aynı zamanda fotoğrafçılıkla ilgileniyorum... Yaşadığım bölgeye yakın, günübirlik etkinlikere seve seve size katılırım..
Zorcav gezenbilir ailesine hoş geldiniz.Tam yerindesiniz sakın bir yere ayrılmayın aradığınız her şey gezenbilir'de mevcut her şeyden önce sıcak dostluklar kuracağınız bir çok konuda paylaşımda bulunacağınız bir yerdesiniz.
merhabalar,
arama motorlarından bulduğum bu site önümüzdeki aylarda gerçekleştirmayi planladığım seyahatim için bilgi ararken karşıma çıktı. şimdiden birçok şey öğrndim. elinize sağlık. seyahatimle ilgili soruları hangi bölümde sormalıyım acaba?
teşekkürler
Sayın Noa aramıza hoş geldiniz gezi ile alakalı Gezenbilir'den iyi bilen bir yer bulamazsınız ;D gezi planınızı ne tür bir araçla yapacaksınız? gezme amacınız nedir şehir içi gezimi yoksa dağ orman kamping tarzımı bunları ve gitmek istediğiniz yeri yazarsanız o yöndeki gezilip görülecek ve konaklanacak yerler konusunda yardım alabilirsiniz.
Birde bizim karavan yurt içi gezi bölümünü ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Ben enduro Motosiklet sürücüsüyüm, aynı zamanda fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Fotoğraf grubumuz var, hafta sonları etkinlikler, fotoğraf çekim gezileri düzenliyoruz. seni de bekleriz.