Bazılarınızla dün ki şile gezisinde tanıştık. Ben Deniz, "kopela" rumuzlu melihin aldığı cj5 le katıldık aranıza, kendim de bir 4 çeker kullanıcısıyım 2007 suzuki grand vitara 3 kapı kullanıyorum.
Bazılarınızla dün ki şile gezisinde tanıştık. Ben Deniz, "kopela" rumuzlu melihin aldığı cj5 le katıldık aranıza, kendim de bir 4 çeker kullanıcısıyım 2007 suzuki grand vitara 3 kapı kullanıyorum.
Ben Cihan, doğayı özellikle insandan uzak ayak basmamış noktaları keşfetmeyi çok seven biri olarak uzun zamandır sitedeyim...
Suzuki Jimny almak istedim alamadım, amacım Jimny'nin bile gidemiyeceği yerlerde azla yetinmek hayatımı idame ettirmek. Benim için en büyük heyecan doğayla yalnız kalmak, bunu hemen, tecrübe sahibi olmadan yapamayacağım için her türlü günlük ya da ( cumartesi çalıştığım için ) 1,5 günlük trekking, kamp etkinliklerinin ilgilisiyim. Beylikdüzünde yaşadığım için, Tekirdağ ve Trakya civarındaki hareketlerde olmak isterim.
Arkadaşlar yeni katılan herkeze hoş geldiniz diyorum bu arada herkezden özür diliyorum :'( yaz sezonu ve işlerimin çokluğu nedeni ile :-[gelen mesajlara cevap yazamadım on gündür net e giremedim açtığım konularda bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim herkeze tekrar hoş geldiniz diyorum iyi geceler!!!!
Merhaba Arkadaslar,
Bir seyahat tutkunu ve ayni zamanda seyehat acentasi sahibiyim.Yillardan beri 110 defender kullandim ve ve degerli bir arkadasimin defender 100 unu alarak tekrar dogaya ve gezilerime donus yaptim.
Gayet guzel bi forum olmus ve yararli konu ve konu basligi yer aliyor.
Ferhat Goynuk