Ben Sedat Sabuncuoğlu İzmirli'yim 52 yaşındayım, akdeniz bölgesinde hazı beton sektöründe çalışmaktayım. Paylaşmayı ve seyahat etmeyi severim. Sporun her dalında seyirci veya oyuncu olmak isterim. Özellikle futbol. Şimdilik bu kadar herkese iyi çalışmalar.
Selamlar.
Ben Sedat Sabuncuoğlu İzmirli'yim 52 yaşındayım, akdeniz bölgesinde hazı beton sektöründe çalışmaktayım. Paylaşmayı ve seyahat etmeyi severim. Sporun her dalında seyirci veya oyuncu olmak isterim. Özellikle futbol. Şimdilik bu kadar herkese iyi çalışmalar.
Selamlar.
Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, tüm illerimizin kendi gruplarını oluşturabilmeleri için başlıklarımız bulunuyor,
örneğin Mersin için Gezenbilir Mersin Grubu linkimizi veriyorum ve kendinizi burada tanıtırsanız daha sonra da etkinliklerde kolayca bir araya gelebilirsiniz, buyrun
Merhaba ben Mehmet, 2001 Model bir Defender'ım var. 110 Kasa 300 TDI motorlu, R380 Şanzımanlı ve Klimalı. Tüm bu detayları yazmamın sebebi ise bu konulardan herhangi birisi hakkında soru olursa, deneyimlediklerimi paylaşmaya çalışırım.
Herkese çok selamlar..