Hepınıze huzur dolu saglıklı gunler...Ben .ıst bahcesehırden kemal kahraman ..uzun zamandır takıp edıyorum sızlerı..en ıyısı karavan dunyasıyla aranıza katılayım dedım..denızcılık sımdıde karavan dunyası ılgı alanlarımın arasında balık ve dalma konusunda ıse fena sayılmam.bır ara motor dunyası yapmıstım ama bırakmak zorunda kaldım....dogayı mangal dunyasını ..rakı balık ıkılısını felsefe yapmısım. 8) amatorce de olsa muzıkle ugrasıyorum.....saygılarımla ...
Merhabalar Erden bey sizi tebrik ediyorum her insana nasip olmaz bir maceraya adamışınız kendinizi sizi gazete haberlerinden görüyorum ve tek kelimeyle sizi tebrik ediyorum size bu mubarek ramazan gününde allah tan güç kuvvet ve rsin diyorum kazasız belasız yolculuklar diliyorum kendinize iyi bakın
merhaba arkadaslar adım hakan endonezya bali adasında yasıyorum istanbulluyum.gezenbilir.com a katılma amacım türkiye endonezya arası karayolculuguna arkadas bulmak.ayrica türkiyede atv yani quad bike ile ilgileniyorum.sizlere bu konu hakkında bilgi ve tavsiyelerde bulunabilirim.
merhaba arkadaslar adım hakan endonezya bali adasında yasıyorum istanbulluyum.gezenbilir.com a katılma amacım türkiye endonezya arası karayolculuguna arkadas bulmak.ayrica türkiyede atv yani quad bike ile ilgileniyorum.sizlere bu konu hakkında bilgi ve tavsiyelerde bulunabilirim.
Merhabalar İzmir de oturuyorum.Karavancılıkla ilgili bilgi alırken sitenizi gördüm.Daha 1 sayfanızı okudum,daha çok bilgi sahibi olacağımı anladım ve üye oldum.Foça,Karagöl,Dumanlı Şelale 2 kişlik mini çadırımla kendi halimde kamp yapmaktayım 4 yıldır.Karavana yavaş yavaş alışalım istiyorum.Herkese saygılar.
Merhabalar adım Doğan Keleş İstanbulda oturuyorum 1986 doğumluyum Akdeniz Üniversitesi Kimya lisans öğrencisiyim (son sınıf), Off-road, Trekking, Kamp ve karaancılıkla ilgiliyim, Motor Sporlarında 5 yıldır Lisanslı Gözetmenlik yapmaktayım F1'den wrc ve off-road yarışlarına kadar birçok farklı klasmanda, Foruma ankaradan Umut Çelikel abimiz vasıtasıyla haberdar oldum (Toyotaclub'dan) Herkese saygılar
siteye 4x4 ler hakkında bilgi ararken uye olmaya karar verdim, daha once kamp alanlarına bakarkende bir kac kez dikkatimi cekmisti. uzun suredir fotografcılık ile ilgileniyorum ve bu sanata olan ilgim ile, gunu, gun ısıgını, alacakaranlıgı ve en onemlisi hic gidilmemise hic cekilmemise bir aşk beslemeye basladım. kurtulmaya calıstııgm ekipman takıntım ) ve teknolojiye ilgim vardır, eforlu isleri ve saglıklı yasamayı severim.
5 Yıldızlı otel formatından cok, agrı dagına cıkmak, afrika turu gibi dusuncelerim vardır.
Dalıs, kurek, fitness , yuzme, cankurtarma gibi dallarda egitmen veya sporcu formunda lisanslarım oldu. diger bazı alanlarda (Binicilik, Dagcılık, Squash, boks gibi ) amator ugrasmaktan tat alıyorum.
sevgiler, selamlar
ugur.
Sizleri kutluyorum, sitenizi cok cok begindim, harika!
Hollanda'da yasiyorum ve bu hafta cadirimla kamp'a katilicam, maalesef burada ne yokus ne bayir ne dag duz asagi duz yukari. Ayriyeten piskoterapi okuyorum. Ne kadar gidip gelsemde vatan'a hasretim buyuktur. Hep boyle derim: kurban olayim o daglarina taslarina, tum dogasina! Simdilik bir Renault Clio'm var Birgun gelip etkinliklerinize katilmak dilegimdir.
Hepinize sevgi ve isik dolu bir gun diliyorum. Aysel Yaman