Ayşen ablacım, tekrardan hoş geldiniz aramıza. Güzel bir tatil geçirdiğinizi yazmışsınız, ne mutlu size . Umarım bir gün sizinle yüz yüze de tanışmak ve beraberce çay içmek nasip olur . Ben çay pek sevmem ama hoş sohbet ortamda ve güzel dostlar hatırına kupayla içerim .
Paylaşımlarımı beğendiğiniz için ben teşekkür ederim .
Yeni üye oldum, burası müthiş bir site. Indiana Jones ve Prof. Dr. Martyn Mystere hayranı bir doğaseverim. 4X4, tutkunuyum, bir off-road cu olmasam da köy yayla demez gezer dururum. Bu siteyi hazırlayanlara, katkıda bulunanlara ve üyelere tebrik ve teşekkürlerimi sunarım
;D ;D Sanırım aranızda en taze üye benişm şimdilik ;D ;D
adım ömer faruk
Yaptığım çok fazla bi aktivite yoktu işin aslı ama son 8 aydır heralde hayatımın en hızlı aktivitelerini yaşıyorum
işim gereği çok geziyorum ve kendime fazla vakit ayıramıyordum fakat artık bu gezmeyi kendim için yapmak istiyorum
MERHABA
ADANADAN YUSUF BİÇER
SANAT TARİHÇİ VE EĞİTİMCİYİM
İLGİ DUYDUĞUM KONULAR
AV KAMP İZCİLİK ATICILIK
SİLAH OFF ROAD BIÇAK
ANADOLU PARSI DOĞADA YAŞAM
DOĞADA HAYATTA KALMA LADA NİVA
3 küsür yasinda konusmusum. 4 yasinda ilk ogrendigim araba markasi ise Range Rover. R'leri 5-6 yasina kadar soylemiyormusum.
Artik 35 yasindayim. R'ler tamam. Dıs ticaret firmamiz var. İs haricinde müzik (ex-rock davulcusu / yeni orta yas krizi grubu davulcusu), fenerbahce ve PS3 cok ciddi hayatimda. Bir de karim. PS3 ile karim birbirlerini kiskaniyorlar
4x4 duymak ve görmek cok tatmin ediyor beni. 97-98 Disco ve 99-00 Galloper arasinda debelenirken sitenize rastladim. Bu sene bitmeden 4x4 sahibi olmayi cok istiyorum.
Merhaba.Müzikle uğraşmanıza sevindim har ne kadar tarzlarımız farklı olsada. Ben sanat müziği ve bizim zamanlarımızın,70..80 lerin parçalarını seviyorum. akustik solo ve org çalıyorum amatörce,ayrıca elektro gitarım ve400watt anfide var. yalova taraflarına düşerseniz tanışmak ve biraz müzik yapmak isterdim.Yamaha dd 55 c 7 göz elektro bateride var davulsuzda gelebilirsiniz.