Gezenbilir Ailemize katılan yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Gezenbilir Ailesi ile bir arada olmak ve tanışmak isterseniz, Ankara ve İstanbul'da 11 Eylül 2009 Cuma akşamı yapılacak olan İftar Yemeği Buluşması Etkinliğimize sizleri de bekleriz,
Sezer hoşgeldin Gezen Bilir Ailesine.. Gezmeyi sevdiğini söylemişsin, gezdiğin gördüğün yerlere ait bi görüntü sergilesen diyorum biz de bi nebze gitmiş oluruz resimlerle de olsa, ne dersin ?
MERHABA ARKADAŞLAR,
ANKARA'DAN SELİM BİLGİN,TIP DOKTORUYUM.TESADÜFEN SİTENİZDEN HABERDAR OLDUM VE ÇOK BEĞENDİM.UMARIM GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAŞARIZ . HENÜZ BİR ARAZİ ARACIM YOK AMA GEZMEYİ VE DOĞAYI SEVEN BİRİ OLARAK , YAKIN GELECEKTE SİZLERİN DE DENEYİMLERİNDEN FAYDALANARAK BİR TANE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BÜTÜN YÖNETİCİ VE ÜYE ARKADAŞLARA TEKRAR MERHABA DİYORUM..
sitedeki arkadaşlara selam antalyadan katılıyorum aranıza offroad la yakından ilgileniyorum toyota hdj 80 bi aracım var ayrıca kendim sanayici asıl meslek tornacı ama 4x4 uzerine modifiye işleri arb tanpon prt bagaj gibi yükseltme işleri ile uğraşmaktayık saygılar.siteye alışınca resimler atacagım
Şimdi de ben geldim...
Çok gezdim, çok gördüm ama hiçbişii bilmiyorum... ??? siz ne biliyorsunuz merak ettim ;D
Kısaca ben: biyoloğum böcek lerle ilgileniyorum, dağcıyım eğitmenlik yapıyorum, Yamaha xt660'ımla da gezdiiiim, yoruldum Range Rover'ım ile off-road mu yapsam diyorum...
Merhaba,ben mehmet yaş 34 haritacıyım dogayı, denizi balık tutmayı macerayı degişik yerler görmeyi severim 1996 model tipom var onun la offroad yapamıyorum ,bizim otoparkta bordo renkli 34 FJ plakalı araçtan buldum burayı benide aranıza alırsanız sevinirim,herkese saygılarımı sunarım.