merhaba ben fatma..ne off-roadcıyım ne de şimdiye dek bir aktiviteye izleyici olarak katıldım)...şu aralar, 95 opel fronteram vesilesiyle ilgi duymaya başladım..fotoğrafçılığı seviyorum.gezmeyi de.giresun ve çevreden başlayarak belki bend e kıyısından köşesinden off-roadcı olabilirim?ya da sizlerle burada güzel bir muhabbet..hepsi de güzel olur sanırım..
Mersin de yaşayıpta, Toroslara ve yayla köylerine yürüyerek çıkmamakla çok şey kaybediyorsunuz bence.
Sıksık Mersine ve toroslara gidiyorum, madem bu sitedesiniz içinizde birşeyler var bence.
Kısa bir turla birkez deneyin... 8) ;D ???
33NAZLI' Alıntı:
herkese merhaba ben mersinden nazlı
doğayı severim ama mersinde yaşamama rağmen ne denize girmişliğim vardır ne toroslara çıkmışlığım. denizden korkan yürümekten nefret eden bir yapıya sahibim benim gibi birisi burda düşünebiliyormusunuz? bu siteyi kültürel gezi turlarını ararken buldum. yurt dışına çıkıp özellikle güney kore ve japonya gibi ülkeleri görmek istiyorum. lakin bana eşlik edecek kimseyi bulamıyorum. belki güzel dostluklar kurabilir beraber gezilere gidebiliriz düşüncesi ile burdayım....
merhaba ben fatma..ne off-roadcıyım ne de şimdiye dek bir aktiviteye izleyici olarak katıldım)...şu aralar, 95 opel fronteram vesilesiyle ilgi duymaya başladım..fotoğrafçılığı seviyorum.gezmeyi de.giresun ve çevreden başlayarak belki bend e kıyısından köşesinden off-roadcı olabilirim?ya da sizlerle burada güzel bir muhabbet..hepsi de güzel olur sanırım..
doğayı severim ama mersinde yaşamama rağmen ne denize girmişliğim vardır ne toroslara çıkmışlığım. denizden korkan yürümekten nefret eden bir yapıya sahibim benim gibi birisi burda düşünebiliyormusunuz? bu siteyi kültürel gezi turlarını ararken buldum. yurt dışına çıkıp özellikle güney kore ve japonya gibi ülkeleri görmek istiyorum. lakin bana eşlik edecek kimseyi bulamıyorum. belki güzel dostluklar kurabilir beraber gezilere gidebiliriz düşüncesi ile burdayım....
arkadaşlar bayramda işlerden fırsat bulamadım bayram tebrikleri çok güzel herkezin geçmiş bayramını kutlar nice mutlu bayramlar dilerim.kısmet olursa bu hafta sonu kampa gidiyorum bi sitres atarım bayram yorgunluyum gider hepinize selam.
Ben Cahit Okyay.
Gezenbilir ailesine yeni katıldım. İstanbul'da bir teknoloji firmasının satış sonrası hizmetler departmanında çalışmaktayım. Suzuki Samurai hayranıyım. Zaten internette bu konuda yaptığım bir araştırma neticesinde siteden haberdar oldum.
Herkese iyi günler dilerim.
merhabalar ben murat
ne kadar'da vaktim olmasa bile gezip yeni yerler görmek çok hoşuma gidiyor. ayrıca toyota yetkili servisinde çalışmaktayım. 14 yıllık tecrübem var.toyota hıllux ve land cruiser'i olan arkadaşlara teknik olarak yardım edebilirim.
bana mesaj atarlarsa yardımcı olurum ben istanbulda oturuyorum.
saygı ve seviler
Ben 47 yaşında bir akademisyenim. Alanım tiyatro, doğayı severim ve potansiyel karavancıyım. Gelcek yaz karavan alınacak ve yeni dostlar edinilecek. Proje bu, kısmetse yaparız. Ayrıca bu site beni şiddetle bir 4x4 almaya itiyor. Hadi hayırlısı.
özürrrrrrrrrrrrr bırkaç gundur sıteye giremıyrdum ama yıne burdayım ve bir sürü yeni arkadaş gelmiş hoşşşş geldiniz arkadaşlar ihşallah bir gün bir yerde buluşuruz. ;D ;D
Ben 47 yaşında bir akademisyenim. Alanım tiyatro, doğayı severim ve potansiyel karavancıyım. Gelcek yaz karavan alınacak ve yeni dostlar edinilecek. Proje bu, kısmetse yaparız. Ayrıca bu site beni şiddetle bir 4x4 almaya itiyor. Hadi hayırlısı.