Merhaba Yusuf bey
Hoşgeldiniz iletisine çok teşekkür ederim. Karavancılık beni çocukluktan beri çok cezbeden bir uğraş. Almanya'da uzun süren bir doktora serüveni, Türkiye'de iş bulma ve çalışma koşulları nedeniyle karavan meselesini oldukça erteledim. Ama gelecek yaz bu işi yapmakta kararlıyım.
Teşekkürler ve saygılar sunarım.
Fatma hanım şu an bir 4x4 alma şansım yok ama hesaplar tutarsa bir kaç ay sonra sizi arayıp aracınızı görmek isterim. Biliyorsunuz bu ülkede neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Teklifinize teşekkür eder saygılar sunarım.
merhaba,
ben Günay.
37 yaşındayım. 14 yıldır banka bilgi işlem sektöründe çalışıyorum.
off road ve doğanın yanısıra otomobillere olan ilgim nedeniyle gezenbilirdeyim.
bunun yanısıra fırsat bulabildikçe hobi olarak fotoğrafçılıkla da uğraşıyorum.
en kısa süre de bir 4*4 alarak, muhtemelen 97-99 mitsubishi pajero 3 kapı, off road aktivitelere de katılmayı umuyorum.
herkese selamlar.
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz buradaki arkadaşların ortak özelliği hani eski bir söz vardırya bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali Gezenbilir'limisin o zaman temelde mutlaka doğa sevgisi var yanında kamp,ağaçlar,çiçekler,deniz,ofroad,arabalar,dağcılık,balıkcılık,fotoğrafcılık,vs.vs.var yani yeni katılan arkadaşlar ben şunları şunları severim demesine gerek yok biz anlıyoruz buraya katılan arkadaşlar boş değil ;D ;D ;D ama bu işlerin son noktası Karavancılık
yaybek kardeşimin ve doğa severlerin yolları açık olsun keyifli geziler diliyorum bütün yeni üyelere.
burayı tıklayanın mutlaka günün birinde bir karavanı olur
Kemal abi teşekkürler övgü dolu sözleriniz için reklam yapmışsınız bizim sayfayı elimden geldiğince birşeyler yaptım bunuda tüm dostlara gösterip herkesin bu şekilde kendi karavanına sahip olabileceğini göstermek tüm çabam.
Sayın Yaybek seneye karavanımı yapmayı çok istiyorum.Mali durum o zaman uygun olacak. Yapma aşamalarında yardımlarınızı bekliyorum.Arkasına bir de dağ tepe gezecek motor koydummu değme keyfime... : :
Istanbul, 30 yaş, iktisat lisans mezun, bankacılık-finans sektörü çalışanı, bekar.
Pasaportla ilgili büyük bir aksilik olmazsa salı sabahı Bosna Hersek - Hırvatistan yolcusuyum. Konuyla ilgili görüş öneri tavsiye isim yada kontak numaraları olan varsa PM'den rica ederim
"Each person has its own way to happiness. You have to find your own way and accept the ways of the others. With love we can help each others in our ways" ...
Sayın Yaybek seneye karavanımı yapmayı çok istiyorum.Mali durum o zaman uygun olacak. Yapma aşamalarında yardımlarınızı bekliyorum.Arkasına bir de dağ tepe gezecek motor koydummu değme keyfime... : :