KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba, sanırım en yeni üye benim..askerde olan sevdiğim insanın anlatımından yola çıkarak buraya kadar geldim..ayrıca Sedat bey Fransa'daki başarınızdan dolayı sizi tebrik etmek istiyorum..Birinciliğinizi de görmek dileğiyle..
Hoşgeldin Evin, tebriğin için çok teşekkür ederim Hayatımda katıldığım ilk yarışmadan birincilik almıştım, ikinci katıldığım yarışmadan da ikincilik aldım, sanırım üçüncü yarışmadan alacağım derece üçüncülük olacak Şaka bir yana, tekrar hoşgeldin...
ben duygu.uye yenı uye oldum sayılır.bu forumu cok begendım yazılarınızı heyecanla okuyorum ve bana cok sey katdıgına ınanıyorum cok sey ogrendım bu forumdan.Z.K.Ü DE okuyorum.3.sınıf ogrencısıyım.bolumum makına tasarımı..
Özlem hoşgeldin...Seni burada görmek çok güzel...Umarım en kısa zamanda bir etkinlikte görüşürüz...
Arkadaşlar Özlem benim eski ve çok sevdiğim bir arkadaşım...Çevre Yüksek Mühendisi kendisi ve bir süredir bizleri (istanbul) terketti, Ankara'da yaşıyor...
Hoşbulduk...
Beni site hakkında bilgilendirdiğin için gerçekten teşekkür ederim..
Sitenin içeriğini gerçekten çok beğendim. Emeği geçenleri kutlarım..
Siteyi gezerken heyecanlandığımı belirtmek isterim. Gerçekten mümkün olan en kısa zamanda aktif olarak katılım sağlamak istiyorum..