Merhabalar,
ismim Eser İstanbul Floryada ikamet etmekteyim. 2 senelik Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden mezun oldum bu senede 4 senelik grafik tasarım ve görsel iletişim tasarımı bölümüne başladım 2 sene Chrysler Jeep Dodge Merkez binasında satış sonrası halkla ilişkiler departmanında staj yaptım; Amatör olarak otomobil fotoğrafcılığı yapıyorum aynı zamanda www.bmwpassion.net'in yönetim bölümündeyim.
Gezenbilir ailesine hoşgeldiniz s.n eser bey buarada vermiş olduğunuz linke tıkladığımızda hemen bizden üyelik isteniyor yani gezenbilir gibi size gezinme hakkı tanınmıyor yoksa girmeyi benmi beceremedim bizi aydınlatırsanız çok eski bir bmw ustası olarak sevinirim.
teşekkürler.
kemal.
Teşekkür ederim hoşbulduk.
Evet üyelik istenmektedir buradaki gibi gezinme yok maalesef
Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak için bizde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız
merhabalar,
ankara'lıyım, artık antalya'da yaşıyorum,
odtü jeoloji mezunuyum ama yazılım işiyle uğraşıyorum
evliyim, maşallah nurtopu gibi bir labradorumuz var.
bakalım adını kim tahmin edecek :
bilgisayar başında sırtım ağrıyıp, göbeğimin büyüdüğünü gördüğümde
bi de hanımın içindeki doğa, keşif ve offroad aşkını farkedince
bi baktım buradayım.
öncelikli hedef araçlar bölümüne takılıp bir 4x4 edinmek.
antalyadaki arkadaşlarla tanışıp, organizasyon ve etkinliklere katılmak isteriz.
Merhaba ben onur, Ankarada memur memur otururken birden genç olduğu aklına gelen ve çoluk çocuğa karışmadan ayağına ip bağlayıp 100 metreden atlamak gibi son zamanlarda kanı kaynayan biriyim.
Doğa sporlarına çok yakın değildim gezmeyi, yeni yerleri keşfetmeyi severdim bu sevgime son zamanlarda adrenalinde eklenince ulu bilge google sordum bu siteye yolladı bende üye oldum)
Herkese çok selamlar sitenin kurucularınında emeğine sağlık.