Eyv. hosbulduk gercekten sicak bir ortama girdigimi düsünüyorum hele etkinlik falan yazildi cok sevinirim yeni dostluklar kurmayi,eglenmek,hos vakit gecirmek, tecrübelerinizden faydalanmak ve birseyler ögrenmek adina,dedigim gibi daha acemiyim ilk jeepimi 6 ay önce aldim Chevrolet Blazer ve cok memnunum süper bir arac daha aracima birseyler yapmak istiyorum ileride burda ins. tecrübeli olanlar yardimci olur herkese hayirli günler.
Bu ara bende Motosiklet sürücüsüyüm Kawasaki Z 750 var,su an sahibin.comda ilanim var ilgilenen olursa,ayrica gezenbilirler icin özel indirim uygulanir tekrardan herkese hayirli günler
merhabalar . int sayfalarında bir araba almak isterken gezenbilir le tanıştım .hayatım da macera dolu sayfalar açmak istiyorum ve bu yola bir 1990pajero alarak bu hafta girdim .doğayı ve macera yı seviyorum ve bu konuda sizlerin birikimlerin den yararlanmak isterim ..istanbul kartal da oturuyorum .ticaret le uğraşıyorum .bu kısa tanışma dan sonra sını sizler e bırakıyorum.. marmara bölgesinde .off road - doğa gezisi faaliyetleriniz e katılmak isterim beni bilgilendirirseniz sevinir im MÜCAHİT :
Hoşgeldiniz, size bu siteyi tavsiye eden kişiyi nasıl bulabiliriz acaba ? Bayan mı ? Erkek mi ? 40,000 civarı üyeyi bünyesinde barındıran bir sitedeyiz, bulmak pek de kolay olacağa benzemiyor
süpersin yaa... teşekkürler arkadaşım.
arkadaş tekirdağ çerkezköyden yanlış hatırlamıyorsam 1999 model metalik yeşil otomatik vites lpg'li bir suzuki vitara 1.6 jlx'i vardı
süpersin yaa... teşekkürler arkadaşım.
arkadaş tekirdağ çerkezköyden yanlış hatırlamıyorsam 1999 model metalik yeşil otomatik vites lpg'li bir suzuki vitara 1.6 jlx'i vardı
Ben çıkaramadım, aradığınız kişiyi bulmak amacıyla Off-Road kategorisinde uygun bölüme bir konu açar, veya bölümlere bir göz atarsanız işiniz çok kolaylaşacaktır. Off-Road kategorisine buradan ulaşabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=1
Saygılarımla,
Hoş geldin kaan kardeşim. Bundan sonra finans konularında sana danışırız. Motosikletinin modelini yazarmısın ve katıldığın etkinliklerden bahsedermisin..