MERHABA... BEN CHEVROLET TAHOE ALMAYI DUSUNUYORUM. ONU ARAŞTIRIRKEN BU SITEYE RASTLADIM VE COK BEGENDIM.ARTIK BENDE BURDAYIM.ANTIKA HALI TAMIRI VE ALIM-SATIMI ILE UGRASIYORUM. ARABA ALIRSAM GEZILEREDE KATILMAYI ISTIYORUM EŞIMLE.. BU ARABALAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA FİKİR VERİRLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM.. HERKESE SELAMLAR...
Merhabalar.Bende aranıza yeni katıldım ama daha bir 4*4'üm yok.Yakın zamanda işimi görecek şekilde bir 4*4 almak istiyorum.Maden mühendisiyim ve antalyalı sayılırım ailecek binilecek zorlu off roada girilmeyecek bi araç almak istiyorum, istediğim pajero 3,5 v6 veya 2,8tdi muhtelif araç sitelerine bakıyorum forumlarda okuduğum rakamlardan çok uçuk rakamlar var.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar.Bende aranıza yeni katıldım ama daha bir 4*4'üm yok.Yakın zamanda işimi görecek şekilde bir 4*4 almak istiyorum.Maden mühendisiyim ve antalyalı sayılırım ailecek binilecek zorlu off roada girilmeyecek bi araç almak istiyorum, istediğim pajero 3,5 v6 veya 2,8tdi muhtelif araç sitelerine bakıyorum forumlarda okuduğum rakamlardan çok uçuk rakamlar var.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba ben Semiha Tenekeci eşim ve ben doğa yürüşüne meraklıyız. 10-15 yıldır çocuklar olunca hızımız azalmıştı. Fakat ilgimiz geçmedi şimdilerde fırsat buldukça yapmya çalışıyoruz. Son ilgimiz Likya yolu haziran başında Fethiyeden 4 gün yürüdük parça parça devam etmek istiyoruz. Bu formu tesadüfen gördüm, üye oldum özellikle likya yolu ile ilgileniyoruz şu an.
Herkese selam
Merhaba ben bartından uğur kabadayı aranıza yeni katıldım bir bj60a yeni sahip oldum aslında uzun süreli bir endro kullanıcıyım fakat arazi araçlarınada merakım vardı anca almak yeni nasip oldu.Aldığım araç standart donanımlı bir araç,dış görünümünde ve arazi yeteneklerinde değişiklikler yapmak istiyorum,gerekli mağzemeleri nereden teğmin edebileceğime dair yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ben bartından uğur kabadayı aranıza yeni katıldım bir bj60a yeni sahip oldum aslında uzun süreli bir endro kullanıcıyım fakat arazi araçlarınada merakım vardı anca almak yeni nasip oldu.Aldığım araç standart donanımlı bir araç,dış görünümünde ve arazi yeteneklerinde değişiklikler yapmak istiyorum,gerekli mağzemeleri nereden teğmin edebileceğime dair yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
İsmim Selçuk , yaşım 28 bir arkadaş tavsiyesi üzerine bu forumu takip ettim ve inanılmaz derecede işime yarayan bilgilerle karşılaştım ve tabi ki hemen üye oldum Özel bir şirkette Ar-Ge teknisyeniyim ve mekanikçiyim .