Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,542,506

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,480 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,599 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,951 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,705 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 525 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,990
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Savaş kardeşim, bu zamana kadar nerelerdeydin sen..??

Aramıza hoş geldin, etkinliklere de bekliyoruz. uzaktan uzağa yazma ile olmuyor bu işler

Selamlar

Murat VURAL

savaş kardeş bu ferrari olayına bende katılıyorum.bencede iki aracı birbirine bağlarsın hangisi çekerse benim için kral araç odur.başkada bilmem.

tanışma topiğini bulamadım buraya yazıyorum yönetici abilerim uygun yere tasırsa sevinirim
merhabalar ismim halil ibrahim istanbul camlıca da oturuyorum yas 25.kastamonu hanönü lüyüm. yaklasık 2 senedır forumu takıp edıyorum.daıhatsu ve tata bayıısınde calısıyorum altunizade de. kendim bmw hastasıyım ama burda gezıler ve offroad fotoları cok hosuma gıdıyordu.daha fazla dayanadım ve uye oldum .paylasım yapan herkese sevgi saygılarımla.tum herkese ıyı forumlar dilerim

Herkese Merhaba,
Google' da GPS ler için arama yaparken şans eseri gezenbilir.com' a girdim. İyi ki böyle bir siteye denk gelmişim. Sitenin içeriği ve konusunda bilgi sahibi kişilerin söyledikleri çok hoşuma gitti. Site kullanıcıları ve yöneticilerine saygılarımı sunarım.
Adım Furkan. Mimarım. Mesleğimi, insanları ve bütün sporları seviyorum. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak, şehrin sokaklarında kaybolmak, ahşap oyma, bezeme, TÜRK islam sanatları, 3D modelleme, müzik, latin dansları, fotoğrafçılık, silahlar, atıcılık, dövüş sanatları ilgi duyduklarım' dan bazılarıdır.

İsmim Ahmet
Kayseri' de yaşıyorum, aslen Kırşehir' liyim.
Kamu sektöründe çalışmaktayım. 26 yaşında evli ve 1 çocuk babasıyım.

Furkan kardeşim, sende de yok yok. Aramıza hoş geldin. etkinliklere de bekliyoruz seni. Kaytarmak yok

Selamlar
Murat VURAL

mrtvural' Alıntı:
Savaş kardeşim, bu zamana kadar nerelerdeydin sen..??

Aramıza hoş geldin, etkinliklere de bekliyoruz. uzaktan uzağa yazma ile olmuyor bu işler

Selamlar

Murat VURAL

inşallah ..çok isterim..saygılar..kolay gele...

son_kral_54' Alıntı:
savaş kardeş bu ferrari olayına bende katılıyorum.bencede iki aracı birbirine bağlarsın hangisi çekerse benim için kral araç odur.başkada bilmem.

aynen öle abicim..slmlar..

Murat Vural kardeş tek başına Gezenbilir'e yeni katılan dostları karşılamayı üstlenmiş kendisine teşekkür eder yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz demek isterim.

Etkinliklere katılmaya can atıyorum fakat önce şu araç işini çözmem lazım.Bilgi için teşekkürler, belirttiğiniz yere başlık açtım.Şimdiden tüm yardımlar için teşekkürler...

Murat bey yapmış olduğunuz yeni katılan dostları karşılamanızı takdir ettiğim için yazdım işin latifesi tabi bir daha teşekkürler bir ara bende çok yaptım gelen dostları karavan bölümüne çağırıyordum ;D

bu arada İzmitin neresindensiniz ben Körfez İpraş 50.yıl lisesini bitirdim İzmit benim en sevdiğim illerden biridir şu anki hayat standardıma denk iş imkanı bulsam 1 dakika düşünmem hatta bu hafta sonuda orada idim.

Yusuf kerdeşim, Ben Kocaeli merkezde oturuyorum. Devlet hastanesine yakın bir yerde.
Kocaeli'de iş'ler bozuk sakın gelme. Benim çalıştığım ye rde kapandı kaldık işsiz. Sen yerinden kıpırdama hiç.

Yolun düşerse buralara görüşürüz.

Murat VURAL