Çetin hocam siteyi beğenmenize sevindim...Sitemiz yüzlerce sevdalının ortak emeğiyle ve paylaşımlarıyla bu hale geldi...Umarım sizde tecrübe, bilgi ve belgelerle bu paylaşıma katkıda bulunursunuz...Teşekkürler
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. İSMİM ÇETİN BAYRAM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİYİM. AYNI ZAMANDA TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU EĞİTMENİYİM. SİTEYLE, SEVGİLİ KARDEŞİM VE T.D.F EĞİTİM KAMPLARINDAN ÖĞRENCİM ERDEM SOUKSU ARACILIĞI İLE TANIŞTIM. BAŞTA KENDİSİNE VE SİTEYİ HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN ŞIK BİR SİTE. UMARIM BÖYLE DEVAM EDER. TEKRAR MERHABALAR...
HOŞBULDUK TEŞEKKÜRLER WALLA BEN AZ ÖNCE KONUŞTUM ERDEM'LE KIZ ARKADAŞIM YOK BENİM ABİ DEDİ.TİBETE GİDİP Bİ MANASTIRA YERLEŞİP DÜNYANIN SIRLARINI CÖZECEĞİM, KANDIRABİLİRSEM "BUDA" YIDA GEZENBİLİRE ÜYE YAPACAĞIM DEDİ. NE KADAR DOĞRU NE KADAR YALAN BİLMİYORUM 18 30 DA TİBETE BELEDİYENİN OTOBÜSÜ VAR ONA YETİŞECEĞİM HOŞCAKAL DEDİ VE ÇIKTI...
ben erdeme eskişehire gelecegimi solemiştim festival için ama su son 10 dk da bu tanısma platformunda ve ahırkapı-edirne etkinliginin sayfasında yazılanlardan sonra gitmesem daha iyi olacak sanki
ERDEM BENDE GELEBİLİRİM BELKİ DEMİŞTİM AMA, MAALESEF KATILAMAYABİLİRİM BENDE İSTANBUL'DA İŞLER BAZEN İNSANIN LİMİTLERİNİ ZORLUYOR VE KENDİNİ KLONLATASIN GELİYOR ŞU ANDA O LİMİTLERDEYİM .BENDE GELEMEYECEĞİM KUSURA BAKMA .SONRA HESAPLAŞIRIZ ARTIK ANLADIN SEN BENİ
Merhabalar
Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?
Ben de fotoğrafçılık bilgilerimi geliştireyim kendime birşeyler ekleyeyim derken rastladım siteye okudukça keyiflendim üye oldum.
İngilizce Öğretmeniyim ancak Atatürk Havalimanında çalışıyorum.Şimdilik bundan ibaret.
Tekrar herkese Merhaba