Karşılık yazısı için teşşekür ederim Nehir Hoşgeldim Sayenizde Hoşnut oldum. Heves ve İstek Ne demek İçimdeki Dizginlenmez Aktifliği nasıl anlatabilirim inann hiç bilmiyorum ve bilemeyeceğim .. tekrar hoşbuldum sevgilerlee
Karşılık yazısı için teşşekür ederim Nehir Hoşgeldim Sayenizde Hoşnut oldum. Heves ve İstek Ne demek İçimdeki Dizginlenmez Aktifliği nasıl anlatabilirim inann hiç bilmiyorum ve bilemeyeceğim .. tekrar hoşbuldum sevgilerlee
Rica ederim.. Gezenbilir Ailesinin üyelerinin ortak paydası bu sanırım.. "Dizginlenmez Aktiflik" senin deyiminle... Belli ki durmuyorsun yerinde, var mı gidip geldiğin yerlere dair fotoğrafların, paylaşsan bizimle, gözümüz gönlümüz açılsa..
Hacettepe GSF - Heykel bölümünde okuyorum
motosiklet, sörf ve 4x4 hastasıyım
neredeyse 4 aydır forumu takip ediyorum (özellikle offroad bölümü XJ - Defender arasında seçim yapmama inanılmaz yardımı oldu)
teknik konularda sorularımla başınızı ağrıtmaya hazırım
neredeyse 4 aydır forumu takip ediyorum (özellikle offroad bölümü XJ - Defender arasında seçim yapmama inanılmaz yardımı oldu)
Hastası olduğum doğanın.Keşfetmek istediğim o kadar çok yeri kaldı ki ömrümün yetmemesinden korkuyorum.
Serbes Dalış , Mağaracılık ,Tırmanma, Rafting, Off Road , Kampılık, Ve keşif gezileri ile dolu tarihe yolculuk ilgimin hat seviyeleridir.Bursa dan Burak herkese Merhabalar.
Merhaba.
Bir iki başarısız girişimden sonra bu gece saat 03 sularında muhtemelen en yaşlı katılımcınız olmayı başardım.(59) Emekli Bankacııyım.İstanbul Çengelköyde oturuyorum.Biri 26 diğeri 6 yaşlarında iki kız çocuğu sahibiyim.
Herkese Hayatı ıskalamayın derken yıllar geçiverdi.Ellibeşimde bir motosiklet satın aldım.(VN 800) Kısa bir süre önce de 1994 model Feroza SE sahibi oldum.Bu güne kadar kullandığım bütün arabalarla aramda zaman içinde duygusal bir bağ oluşmuştur.Ferozaya ise ilk görüşte vuruldum.Eşim ve çocuklarım da bu duygumu paylaştılar.Aracı 127 bin km.de Öğretim Görevlisi bir hanımefendiden aldım.Çok temiz kullanılmış .Biraz fazla yakıyordu eski bir Daihatsu ustasına elden geçirttim.Çok beğendi.Sizlerin bilgi ve deneyimlerinizden yararlanacağımı ümit etmekteyim.
Saygı ve sevgilerimle.
Tayfun Sözer
Merhaba.
Bir iki başarısız girişimden sonra bu gece saat 03 sularında muhtemelen en yaşlı katılımcınız olmayı başardım.(59) Emekli Bankacııyım.İstanbul Çengelköyde oturuyorum.Biri 26 diğeri 6 yaşlarında iki kız çocuğu sahibiyim.
Herkese Hayatı ıskalamayın derken yıllar geçiverdi.Ellibeşimde bir motosiklet satın aldım.(VN 800) Kısa bir süre önce de 1994 model Feroza SE sahibi oldum.Bu güne kadar kullandığım bütün arabalarla aramda zaman içinde duygusal bir bağ oluşmuştur.Ferozaya ise ilk görüşte vuruldum.Eşim ve çocuklarım da bu duygumu paylaştılar.Aracı 127 bin km.de Öğretim Görevlisi bir hanımefendiden aldım.Çok temiz kullanılmış .Biraz fazla yakıyordu eski bir Daihatsu ustasına elden geçirttim.Çok beğendi.Sizlerin bilgi ve deneyimlerinizden yararlanacağımı ümit etmekteyim.
Saygı ve sevgilerimle.
Tayfun Sözer
aramıza hoş geldiniz..kim denemez o hiçbir şeyi elde edemez ..demiş büyüklerimiz..Hayata ve yaşamaya tutunmuşunuz bu belli ..hiç bir şey için geç değil..sağlıkla kazasız belasız kullanın aracınızı.. sevgiyle kalın
OOOOO bütün kankalar burdaymış, bendeniz Kutay. Selamlar...
Doğa sporlarının hemen hemen hepsiyle birazcıkta olsa ilgilenmişliğim vardır ama nedense hobim şudur diyebileceğim, bir tutkum oluşmadı :-[
Balık burcunun özelliğimidir bilmem ama puslu bir orman havasında, mangal kokusunda, bilumum hayvan etini şu içine su katılınca beyazzz laşan,
içkimizle yemeyi hiçbirşeye değişmem... Benimki de bir çeşit spor. Neyse Adana' da yaşıyorum, Bolu yada ailemin evi dolayısıyla sık uğrarım. Doğa sever
arkadaşlarla yapamayacağım hiçbirşey yoktur. Benide aranıza almanızdan mutluluk duyarım.