Off road gurubunu takip etmenizi tavsiye edrim. Geziler olduğu zaman talepte bulursanız mutlaka bir yer bulursunuz diye düşünüyorum. Zaten her zaman bir fotoğrafçıya ihtiyaç vardır.
Selamlar
nadja' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
adım hilal.
fotoğraf grubundayım aslında.
ama off-road gezilerine de katılmak istiyorum.bi de burdan duyurumu yapayım dedim.
arabam yok.merakım vardır...
forumu takip ediyorum .zaten saolsunlar arkadaşlarda yardımcı oluyorlar.
dört bir yandan takipteyim yani
grubun fotoğraflarını çekmek için de sabırsızlanıyorum..
SLM
adım Sefa..
Mersin-çamlıyayla dayım.beuraya yolu düşen herkese doğa tutkunlarına-araba tutkunlarına-gezmeyı görmeyı-yaşamayı sevenlere elımden gelen yerdıımı yapmaya hazırım.
zaman farkı olmaksızın benı arayıp ulasabılırsınız.bu dağ başına gelıpte magdur olmayın .ben burdayım.
ulaşmak görüşmek isteyenler..0505-5655898 nolu telefondan yada Çamlıyayla 155 ten ulaşabılırler...
tşşkrler..
Selam
adım Sefa..
Mersin-çamlıyayla dayım.beuraya yolu düşen herkese doğa tutkunlarına-araba tutkunlarına-gezmeyı görmeyı-yaşamayı sevenlere elımden gelen yerdıımı yapmaya hazırım.
zaman farkı olmaksızın benı arayıp ulasabılırsınız.bu dağ başına gelıpte magdur olmayın .ben burdayım.
ulaşmak görüşmek isteyenler..0505-5655898 nolu telefondan yada Çamlıyayla 155 ten ulaşabılırler...
tşşkrler..
arkadaşlar kendinizi tanıtırken nerde olduğunuu yani hangi ildesiniz mesleğiniz yaşınızı yazarsanız bu arkadaşımız gibi çok daha faydalı olur foum içerisinde ilerde soru sorduğunuzda size yakın olan işdeki arkadaşımız cok daha fazla yardımcı olabilir
mitsubishi l 200 lastık ve jant hakkında bılgı ve goruslerınızı almk ıstyrm aracım 16 jant 245-70-16 aracın performansını dusurmeyeck sekılde lastık ebetlarını ne kadar buyutebılırım
Herkese selam benden de... Geç kalmış bir üyeyim..
Adım Kemal. 28 , İstanbul-Beşiktaş. Doğa ile ilgili her şeye bayılıyorum , bankacıydım şimdi özgürüm ... Ama hala pranga arıyorum ayağıma uygun , bulunca da tekrar özgürlüğüme kavuşmak için buradaki siz doğa tutkunlarıyla karada, havada, denizde buluşmak niyetiyle tekrar herkese merhaba diyorum.
...ben sümeyye, ben geldim, yeni geldim kendimi nasıl tanıtsam diye düşünüyorummm...mimarım, gezmeyi fotoğraf çekmeyi ve yeni ve ilginç şeyler öğrenmeyi seviyorum...