Tüm müslüman aleminin tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutluyorum tüm ailemizde dilekleri olan herkezin yeni yılında olmasını yüce mevladan dilerim başta benim dileğim bi defender110 ve kimine enduru motor kimine cj5 kimine LR kimine xj kimine grand choreke kimine LC daha niceleri allah herkezin gönlüne göre versin MUTLU YILLAR
Denizli'de yaşıyorum, off road'a ilgim var, 17 yaşındayım, Bilişim Teknolojileri Öğrencisiyim, arabanın canına okuyorum 97 model kia sportage'miz var babamla Honaz'a vuruyoruz bazen (Honaz: Ege'nin en Yükseği ) Yüzmeyi Çok seviyorum, çoğu erkek gibi futbol oynarım ayrıyetten lisanslı olarak KickBox'la uğraşıyordum...! Ancak şimdilerde pek gitmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar
ben yunus, istanbuda yaşıyorum,tekstil firmasında yöneticilik yapıyorum. doğayı,sporu ve araba kullanmayı seviyorum.bu aralar günlükte kullanabileceğim eski bir dizel arazi aracı alıp toplatmak veya bütçeme uygun toplanmış bir araç almak için uğraşıyorum.araştırmalarım devam ediyor.bu forumda bilgi paylaşan ve paylaşılmasına vesile olan herkese teşekkürler.