Kuzey Doğu Anadolu'da turizm geliştirme konusunda çalışıyorum. Doğa Sporları, yaban hayat, ve geleneksel sporlar temel odak noktalaramız.
En ciddi problem baraj inşaatları ve HES olarak bilinen 200 e yakın küçük ölçekli hidroelektrik sanraller.
Çalışmalarımızla ilgilenen ve yardım etmek isteyen ; mimarlar, yayıncılar, yazarlar, yaptığı işi uluslararası standartlara uygun lisanslı ve güvenli yapanlar başta olmak üzere tüm gönüllü doğaseverlere kalbimiz ve beynimiz açık.
Eyvallah teşekkür ederim, hoşbulduk.
Benim hayata dair bakışımda çok fazla konfora yer yok (maddi imkanların müsaade ettiği kadarıyla konfora sahip olabilirim ancak) bu sebeple altımdaki alet ben gidebildiğim müddetçe her yolu gidebilir diye düşünerek yola çıkarım.
Tabii imkanlar kısıtlı olunca sizin kondüsyon azim ve de sabrınızın fazla olması gerekiyor, bir anlamda meydan okumak gibi bir şey aslında hayata.
merhabalar,
öncelikle bu foruma oluşturan arkadaşlara ve tüm üye olan arkadaşlara teşeküürlerimi iletmek isterim.Bu site sayesinde birlik ve beraberlik için güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum.Geçte olsa yeni üye olarak aranıza katıldım.
Güzelsanatlar öğrencisi olarak kültür gezileri ve faliyetlerini sizlerler paylaşmaktan mutluluk duyacagım.
Selim bey Şanlıurfa çok güzel bir şehir aramızda olmanızdan bizde mutluyuz.
Sayın Gökceoflu gezmek için birde KARAVAN'a ihtiyacınız var bizim karavan bölümünü ziyaret ederseniz orada kendi karavanınızı yapmak için gerekli tüm bilgiler var ve kendi karavanını yapan çokca arkadaş var hemde piyasadaki karavan firmalarının verdiği fiyatın yarıdan az fiyatına
Selim bey Şanlıurfa çok güzel bir şehir aramızda olmanızdan bizde mutluyuz.
Sayın Gökceoflu gezmek için birde KARAVAN'a ihtiyacınız var bizim karavan bölümünü ziyaret ederseniz orada kendi karavanınızı yapmak için gerekli tüm bilgiler var ve kendi karavanını yapan çokca arkadaş var hemde piyasadaki karavan firmalarının verdiği fiyatın yarıdan az fiyatına
merhaba arkadaşlar ben ferhat yaklaşık 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş
yay burcu olduğumdan mıdır nedir ?
gezmeyi dolaşmayı doğayı , dağları . ormanları sukenarlarını dağ yürüyüşlerini çok severim. ama öyle uzaktan değil fırsat buldukça çıkarım.
Yeni arkadaşlıklar kurmasını insanlarla tanışıp konuşmayı da seven bir yapım var
spor arabalardan sonra şu an bir HONA HRV alma aşamasındayım fotolarımı paylaşırım.