merhaba arkadaslar ve de abilerim ablalarim, sakarya dan yaziyorum sizlere. yaklasik 2.3 hafta sonra hayatimda gordugum en sorunlu araclardan biri olan 2001 lr fl td4 sahibi olacagim ve mutluyum biraz tezat oldu degil mi? ama gercekler bunlar. sakarya uni.deyim. metalurji ve malz. yuksek muh.yim. yolunuz duserse beklerim.
İsmim Göktuğ..Ispartadan katılıyorum daha doğrusus fırsat buldukça katılacağım.Zira hala öğrenciyim uzatmalı ;D.Ben özellikle arazi araçları ile ilgileniyorum.Wilyys imi sattıktan sonra iyi bir defender almak istiyorum.Bu konudaki google arama sonuçlarında hep gezenbilir.com çıkıyor artık bende bir üyesi olmak istedim bu sitenin herkese sevgiler.
MERHABA gezenbilir com üyeleri ben celil demir kia sportage 2000 model arcım var lastik orjinal ebatı 205 75 15 güzel bi dört mevsim lastiği arıyorum fakat bu ölçüde lastik bulamıyorum baa yardımcı olursanız sevinrm
MERHABA gezenbilir com üyeleri ben celil demir kia sportage 2000 model arcım var lastik orjinal ebatı 205 75 15 güzel bi dört mevsim lastiği arıyorum fakat bu ölçüde lastik bulamıyorum baa yardımcı olursanız sevinrm
merhaba,ben mustafa ilkuçan.48 yaşında müzisyenim,alanya'da yaşıyorum,daihatsu terios kullanıyorum,ayrıca (yamaha xt 600 ve honda transalp )iki motosikletim var.doğayı,gezmeyi çok seviyorum,gezenbiliri terios la ilgili internet araştırması yaparken buldum ve üye oldum.herkese selam.
Yakıt olayını pek düşünmüyorum.Renaulttan önce honda cıvıc arabam vardı bir sene öncesinden bahsediyorum.Hemen hemen kilometrede 40 kuruş yakıyordu bu arabalara feda olsun