Merhaba,
1972 Niğde doğumluyum. Petrol ve Doğalgaz mühendisiyim. Evliyim, 2.5 yaşımda bir kızım var. Çoğunuzu yazılarınızdan, camperlerinizden ve karavanlarınızla ilgili yazılarınızdan tanıyorum. Nissan micra aracım var. Niğde'de yaşıyorum, eşim ve kızımla gezmeyi seviyoruz. Önümüzde ki 2 yıl içerisinde Özdal bey (mycamper) gibi yüksek tavan T4 almayı planlıyorum. Hepinize Niğde'den selamlar...
Merhaba sayın umutyalçın aramıza hoş geldiniz Allah bağışlasın kızınızda tam cimcime zamanı tam oturtup karşınıza konuşturup keyif alacak zaman birde bu yaşlarda o kız çocukları çok konuşur (geveze demiyorum ) ;D
Karavan bölümüne gelirseniz ve orada karavan tanışma bölümünde kendinizi tanıtıp kaç kişilik aile ve ne tür geziler düşündüğünüzü yazarsanız hep beraber sizin için hangi aracın gerektiğini hep beraber konuşarak buluruz,umarım arzu ettiğiniz karavana tez zamanda kavuşursunuz,bizim forumda kendi karavanını yapan çokca arkadaş var eğer azda olsa bir el beceriniz varsa bu konudada her türlü yardımı yaparız kendi karavanınızı yapabilirsiniz.
Hoşbulduk. Aranızda olmak çok güzel, site zaten bayağıdır bende bağımlılık yapmış vaziyette beni üye olmadan kaybettik galiba ;D ama buralarda kaybolmak çok güzel.
Merhabalar tüm forum üyelerine. Ben Selma, Ankarada yaşıyorum, doğayı seviyorum ve doğada olmak istiyorum. daha önce Bursa'da yaşadığım dönemlerde bir doğa yürüyüşü grubumuz vardı ve oldukça keyifliydi, öğrenciliğim Ankara'da geçti ve bu tarz aktiviteler pek yoktu, nette yaptığım araştırmada da Ankarada da ne kadar çok trekking grubu olduğunu gördüm, bu foruma da katılmak ve yürüyüşler konusunda bilgilenmek istiyorum. Ve artık Ankara'da doğa yürüyüşlerine katılmak istiyorum. Ayrıca fotoğrafla amatör olarak ilgileniyorum.