Merhaba gezenbilir ailesi .... adım Erkan , Mercedes-benz yedek parça teknik elemanıyım yaklaşık 15 yıldır bu işi yapmaktayım.G kasa hastasıyım veeee Nadir abiye selamlar...
Herkese selam... Hep yapmak istediğim ama sürekli ertelediğim ama artık dur diyerek bir yerden başladığım işlerin hepsi burada. Zaten işim gereği heyecan bazı zamanlar dorukta... Ama birazda offroad (cj almak için araştırma yaparken buldum sizi) biraz dalış, kayak vs... ne denk gelirse... vakit buldukça sizlerle olacam (tabiki bu acemiyi kabul ederseniz). ;D Şimdilik İstanbul' dayım
belcikadan selam sayin gezen bilir dostlari.kendimi tanitayim.ben nuri belcikada ikametteyim .trkiyede didimde yaz aylarinda .aslen corumluyum.benimde gezen bilir tecrubem 2008trye .hollanda. almanya .avusturya.macararistan .romanya.bulgaristan .uzeri iki arkadas iki motorla turkiyeye geldik harika uzun yol tecrube oldu .gercekte arkadasini tanimak istiyorsan dellerdiki ickimasasinda yada yolculukta tanirsin .fakat ben sah sen icki masasinda arkadas taninmaz. yolculukata tanidim ve cok sasirdim evet yolculukta bagzi tat sizliklar olur tabi amaa. romanya .terye giderken arkadasin motor arza verdi besgun yolculuk oldu arkadasimi satmadim .amaa gelirken 3 cu ardas katildi ne tesaduf gene romanyada 3 cu arkadasin motor cukur dustu iki teker patladi ve cantlar hafif yamuldu.ne yazkkli arkas diyorum genede sabredemedi bizi birakip kacti.bunuda sizlerle paylasiyorum .sagli cakli mutyasin turk halki..nuri