arkadaşlar merhaba ben volkan izmitte ikamet etmekteyim.İşim gereği arazi aracına ihityacım oldu rahatça kullanabileceğim bende çok para vermeden 98 model opel frontera aldım artık buradaki arkadaşlardan yardımlar alıp arabacı mı zor arazi koşullarına hazırlmak istiyorum herkese selamlar....
merhaba ben yusuf müzik öğretmeniyim,yeni bir 4x4 cü olarak bu siteden çok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum, bu siteyi tesadüfen buldum çok başarılı ve faydalı bir site emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim. saygılarımla
samimi ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum.sn Tayfun beye ve diğer yüreklendiren tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.araç seçimi konusunda değerli yardımlarınnıza ihtiyacım olacak .hatta Tayfun beyin önerisi doğrultusunda FEROZA da seçeneklerim arasında .herkeze tekrar teşekkürler görüşmek dileği ile.motorsikletlli üyelerde selamlar.
samimi ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorummm.ben afyondan, aranıza bir üyeniz vesiylesiyle katıldım.53 yaşında ve yüzmeyi,balık tutmayı ,muhabbet kuşu egitmeyi, gezip görmeyi, karavandan arabaları,yapamıyacagımı bildigim halde yamaç paraşütünü su altı araştırmalarını dağları bayırları denizleri vs vs seven biri olarak aranıza katılmaktan sitenizi tanımaktan memnun oldum faydalı bir site emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim başarılar dilerim.....hayat paylaşınca güzeldir,öğrenmenin yaşı yoktur :